Ada Hegerberg med i ny reklamefilm på kvinnedagen

Skjermdump fra reklamefilmen.

Skjermdump fra reklamefilmen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Produksjonsselskapet Futatsu Industries skriver i en pressemelding at Ada Hegerberg er frontfiguren i deres nye reklamefilm for OBOS, som lanseres på kvinnedagen 8. mars.

Reklamefilmen med fotballstjernen som spiller i Frankrike til det daglige vil bli vist på TV2 og delt på sosiale medier, ifølge pressemeldingen.

- Hver dag burde være 8. mars. Det er godt at vi markerer denne dagen for å utgjøre en forskjell i form av likestilling og heie damene frem. Kampanjen er en viktig melding å gi til samfunnet, sier Ada Hegerberg i pressemeldingen.

Ifølge meldingen skal planlegger OBOS å støtte kvinnefotballen i Norge og Sverige med til sammen 100 millioner kroner de neste fire årene.

− Likestilling og mangfold står høyt på agendaen vår. Vi skal ta vår del av ansvaret for å bidra til at kvinner får samme muligheter som menn. Og vi skal bevise at de som fremdeles måtte mene at kvinnefotball ikke er kommersielt interessant, tar grundig feil. OBOS` satsing på kvinnefotball vil skape direkte økonomiske merverdier, sier Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS i pressemeldingen.

Hegerberg ble hedret i 2018 med Ballon d'Or-prisen, som verdens kvinnelige fotballspiller.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken