Sunndal slo KFK på kristiansundernes eget gress

Full rulle og spenning i 4.divisjonskampene.

DEL

– Vi burde vunnet både 4-1 og 5-1, oppsummerer Sunndal-trener Torgeir Ruud Ramsli etter kveldens sterke borteseier med 2-1 over KFK i kveldens 4.divisjonsoppgjør.

Det var knyttet stor spenning til kveldens kamp mellom KFK og Sunndal, på henholdsvis andre- og tredjeplass på tabellen. Og både spennende og tøft ble det, ifølge Sunndal-treneren.

– Ja, det ble en tøff kamp som forventet, men jeg vil likevel si at vi vant fullt fortjent. I andre omgang ble vi snytt for en soleklar straffe og et rødt kort. Da kunne vi lagt på til 2-0 og spilt med én mann mer den siste halvtimen. Hva resultatet hadde blitt da vet jeg ikke. Men vi vant altså 2-1 til slutt etter et frisparkmål og 1-0 av Jonas Johansen før Tobias Kirkevåg puttet vårt andremål. Selv om KFK hadde ballen mest og skapte sjanser, så hadde vi de største sjansene. Egentlig burde vi vunnet med både 4-1 og 5-1 avslutter en glad og lettet trener. 

Det lyktes ikke Tidens Krav å få en kommentar om kveldens kamp fra hverken KFK-trener Steinar Veiset eller lagleder Roger Holm.

– Fullt fortjent! sier Eide-trener Hans Moe etter at hans gutter seiret 4-0 over Frei på bortebane.

– Vi hadde full kontroll på kampen, så dette var en heving fra forrige kamp. Vi kunne fint vunnet med det dobbelte, Frei var svake, og vi hadde full kontroll fra første spark, fortsetter Moe.

Eides mål ble scoret av Paul André Farstad (2), Ole Marin Halås (1) og Johannes Moe.

Borteseier ble det også for Surnadal, som klinte til med 3-1 over Elnesvågen.

Lagleder Ola Svein Resell kunne etter hvert puste lettet ut.

– Mot slutten, da Elnesvågen nesten utlignet til 2-2, tenkte jeg: «Har vi undervurdert dem?». Men i stedet var det altså Surnadal som scoret ett til, og det er glad for, ler Resell.

Surnadals mål kom ved Erik Andersen, Snorre Larsen og Vegar Brøske.

KBK 2 møtte Vestnes Varfjell borte i fredagens kamp, og vant 2-1. Trener Kurt Mørkøre hadde dette å si om de 90 spennende minuttene:

– Nei, det var en kamp hvor vi egentlig hadde hver vår omgang. Vestnes var gode, veldig gode, - og de hadde første omgangen. Andre omgang var KBKs, da styrte vi kampen.

Samtlige ble dog scoret i første omgang. KBKs mål kom ved Tor Erik Torske og Tobias Larsen Lysø.

Med Sunndals seier over KFK i kveld var det godt nytt for Mørkøre.

– Det har skaffet oss en luke på seks poeng ned til dem. Men vi må uansett gjøre jobben sjøl, avslutter Mørkøre.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags