Stjerneduo tilbake for Solskjær

Kristiansunderen kan koste på seg et smil, selv om utgangspunktet før returoppgjøret mot Barcelona tirsdag kveld er uhyre tøft. Ole Gunnar Solskjær har nemlig med seg Matic og Sánchez i troppen.

Kristiansunderen kan koste på seg et smil, selv om utgangspunktet før returoppgjøret mot Barcelona tirsdag kveld er uhyre tøft. Ole Gunnar Solskjær har nemlig med seg Matic og Sánchez i troppen. Foto:

Av

Både Nemanja Matic og Alexis Sánchez var med i Manchester United-troppen som reiste til Barcelona mandag morgen.

DEL

Manchester United har et knalltøft utgangspunkt før returoppgjøret mot Barcelona i Spania tirsdag. Ole Gunnar Solskjærs menn tapte 0-1 på hjemmebane forrige uke, og det må et nytt lite mirakel til dersom de røde skal spille semifinale i mesterligaen.

Positivt for Solskjær er at midtbanespiller Nemanja Matic er med i troppen som setter seg på flyet til Spania. Den serbiske midtbanespilleren har slitt med en skade og stått over klubbens siste tre kamper.

Også chilenske Alexis Sánchez er i troppen, og er trolig klar for å møte gamleklubben Barcelona. Også den italienske forsvarsspilleren Matteo Darmian er tilbake etter skade.

Midtbanespiller Ander Herrera er derimot ikke klar. Solskjær må dermed klare seg uten en betrodd mann i returoppgjøret.

I 0-1-tapet for Barcelona i Manchester var det brasilianske Fred, skotske Scott McTominay og Paul Pogba som fikk sjansen på midtbanen. De gjorde alle en god figur.

Solskjær vil fortelle mer om situasjonen når han har pressekonferanse klokken 17.15 mandag ettermiddag.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags