Fem foredrag med Dagfinn Enerly

Larkollen  20151019.Dagfinn Enerly fotografert ved Lersbaugen strand i Larkollen mandag formiddag. Det er ti år siden den tidligere fotballspilleren brakk nakken og havnet i rullestol.Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Larkollen 20151019.Dagfinn Enerly fotografert ved Lersbaugen strand i Larkollen mandag formiddag. Det er ti år siden den tidligere fotballspilleren brakk nakken og havnet i rullestol.Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Dagfinn Enerly og kona Mona kommer til Kristiansund.

DEL

Fotballspilleren brakk nakken og ble lam i en kamp mellom Fredrikstad og Start i 2005. Siden har han jobbet hardt for å komme seg i form igjen. Enerly har hele tiden sagt at det store målet er at han en dag skal kunne gå igjen.

Men i dag sitter han i rullestol. Det vil ventelig være et sterkt foredrag som publikum får høre i slutten av mars.

Det første foredraget arrangeres i Festiviteten mandag 25. mars.

Dagen etter skal Enerly og kona først snakke på Kristiansund videregående skole og på Kristiansund stadion. KBK åpner sitt VIP-lokale og både spillere. trenere og samarbeidspartnere av fotballklubben er invitert til å høre på.

Tirsdag kveld er Atlanten videregående skole arena. Da er det Dahle IL,IL Nordlandet, Neasakadmiet, Nav, Varde, Levende Vågen og Oppfølgingstjenesten i Kristiansund som inviterer.

Onsdag skal idrettslinja og lærere og andre ansatte på Atlanten være tilskuere.

Det er Hallgeir Røsand som har stått i spissen for å få Enerly til byen.


Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags