Nå kan du se KBKs treningskamper, 4. divisjon og masse annen sport i ny app på TV

Amin Askar og KBK tapte onsdag mot Brattvåg. Foto: Anders Tøsse

Amin Askar og KBK tapte onsdag mot Brattvåg. Foto: Anders Tøsse

Tidens Krav og Amedia-avisenes sportsportal Direktesport lanserer nå en egen app for smart-TV.

DEL

Det betyr at alle som abonnerer på en av konsernets 75 aviser nå vil få tilgang til direktesendt sport rett inn på TV-skjermen.

Tidligere har denne strømmetjenesten stort sett vært lagt opp slik at folk skal se sport på mobilen eller datamaskinen. Nå har det blitt lansert en helt ny app, som skal gjøre det lettere å se KBKs treningskamper, Tidens Kravs dekning av 4. divisjon og alt annet av sport som finnes under tk.no/direktesport.

Sportssendingene kan enten ses direkte eller i opptak etterpå.

Appen kan lastes ned i Apple-TV og nyere Samsung.

– Våre aviser har de siste årene sendt flere tusen sendinger med fotball, håndball og ishockey, friidrett, langrenn og en rekke andre idretter. Vi har opplevd stor interesse blant våre abonnenter for dette tilbudet som de hittil har kunnet se vi PC, mobil eller brett. Nå bretter vi det ut i storformat og lager apper for smart-TV, sier Helge Birkelund, som er direktør for sportsutvikling i Amedia.

Kamper fra Marbella

I tilbudet fra Tidens Krav ligger blant annet en rekke treningskamper med Kristiansund, RBK, Molde, Brann, Vålerenga og resten av lagene i Eliteserien. For KBKs del spilles de to neste TV-kampene i Marbella. Nordmørslaget møter Stjørdals/Blink 11. mars og Sogndal 14. mars. På samme møte er det mulig å se hjemmekampen mot Ranheim 22. mars.

Når sesongen starter vises alle kampene fra Toppserien kvinner, 2. divisjon, 3. divisjon og en rekke andre kamper for store og små, som for eksempel Norway Cup.

Tidens Krav har også kamper fra eliteserien i håndball og en rekke andre sendinger sånn som for eksempel Birkebeineren, Holmenkollstafetten og NM i alt fra bordtennis til boksing.

I tillegg har Tidens Krav og de andre lokalavisene en rekke arrangement som de selv streamer med lokalt innhold. Tidens Krav har de siste årene satset mye på 4. divisjon i fotball. Det vil skje også i år. Det blir minimum én kamp fra hver runde når serien sparkes i gang 17. april.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags