Molde vant treningskampen 3-2

SPILTE: Treningskampen i fotball mellom Molde og Kristiansund på Aker Stadion søndag.

SPILTE: Treningskampen i fotball mellom Molde og Kristiansund på Aker Stadion søndag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Molde slo KBK 3-2 i søndagens treningskamp.

DEL

Allerede etter cirka tre minutters spill ble gjestene løpt fra da Molde-spiss Erling Knudtzon ble spilt gjennom. Alene med keeper Morice Mbaye gjorde han ingen feil, passerte en utrusende Mbaye og satte ballen i mål fra 16 meters hold.

Det ble nesten reprise tre minutter senere da Knudtzon enda en gang ble spilt fri, men denne gang ble skuddet fra litt skrått hold avverget.

Thomas Amang kom til KBKs første avslutning på mål med et langskudd i det 16. minuttet, men målvakt Craninx hadde ingen problemer og avverget lett.

KBK kom til en brukbar sjanse i det 19. minutt, men skuddet fra Jesper Isaksen ble slått til corner.

KBK kom betydelig bedre med utover omgangen, og etter 26 minutters spill sendte Brent Lepistu i vei det som så ut som et ufarlig skudd. Men moldemålvakt Craninx klarte på underlig vis å slippe ballen forbi seg og inn i målet.

I den andre enden var KBK-keeper Mbaye kjempegod da han rett før halvtimen stanset enda et forsøk fra Knudtzon. Mbaye var i tillegg kjapt nede og avverget et Ohi-skudd fem minutter senere.

Dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-1.

Snudde

Molde kom ut på banen med mange nye spillere til andreomgangen, mens KBK ikke gjorde noen bytter i pausen.

Vertene  kom igjen best i gang, med et par gode forsøk før det var spilt tre minutter. Men igjen ryddet Mbaye opp i fin stil.

Amang viste seg fram like etterpå, men skuddet endte via en MFK-forsvarer og ut til corner som det ikke ble tellende resultat av.

Mål ble det derimot etter en corner i det 51. minuttet. Forsvarer Henrik Gjesdal fikk gå helt uforstyrret i lufta og heade ballen bak en usikker målvakt Craninx som ble stående passivt å å se på i stedet for å gå i duellen og ta ballen. 

Amang satte Craninx på ny prøve like etterpå, og denne gangen vartet keeperen opp med en god redning.

Med cirka en halvtime igjen, kom Sondre Sørli og Kristoffer Hoven inn på banen og erstattet Pål Erik Ulvestad og Thomas Amang. Målscorer Gjesdal måtte gi seg halvveis i andreomgangen, Christopher Lindquist kom inn.

Coly tabbet seg ut da han i det 69. minutt forærte Leke James ballen. Han lot seg ikke be to ganger, og satte et kontant skudd i mål. 2-2.

Bent Sørmo hinket av banen et stort kvarter før slutt og ble erstattet av Elias Flø.

Fem minutter før slutt, fikk Vegard Forren en enkel jobb med å nikke ballen i mål etter en corner. Dermed hadde Molde snudd kampen til sin fordel og ledelse 3-2.

Sander Lille-Løve ble byttet inn tre minutter før full tid, ut gikk spissen Flamur Kastrati. Marius Olsen fikk noen minutter på tampen som innbytter for Dan Peter Ulvestad.

KBK presset på for utlikning, men kom aldri til de store sjansene i sluttminuttene. Dermed endte det med 3-2-seier til vertene.

Mange manglet

KBK har ikke spilt kamp i Eliteserien siden de møtte Haugesund 19. mai. En treningskamp helga før serien fortsetter mot Mjøndalen om ei uke passet derfor godt for nordmørslaget.

KAMPEN SER DU HER

Men trener Christian Michelsen mønstret ikke sitt beste mannskap. Noen spillere er opptatt med landskamper, noen er skadet og andre har fått fri.

På papiret var det likevel et godt lag med fra start. Det mest spennende var kanskje at spissene Thomas Amang og Flamur Kastrati for første gang i år spilte sammen fra start.

Det er også verdt å merke seg at Conny Månsson satt på benken. Det var ikke snakk om at svensken skulle gjøre comeback, men han var rett og slett med fordi Sean McDermott er opptatt med landskamper og Andreas Vaikla ikke var med til Molde.

Følgende 11 startet: Morice Mbaye, Aliou Coly, Dan Peter Ulvestad, Henrik Gjesdal, Bent Sørmo, Jesper Isaksen, Pål Erik Ulvestad, Brent Lepistu, Erlend Sivertsen, Thomas Amang og Flamur Kastrati.

KBK startet i en 3-5-2-formasjon med Coly, Ulvestad og Gjesdal som de tre bak.

Conny Månsson, Christopher Lindquist, Marius Olsen, Elias Flø, Sander Lille-Løvø, Sondre Sørli og Kristoffer Hoven sitter på benken.

Molde stilte med følgende startoppstilling: Craninx, Telo, Gabrielsen, Forren, Haugen, Hussain, Wolff Eikrem, Sjølstad, Hestad, Omoijuanfo og Knudtzon.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags