Mjøndalen vurderer om de skal legge mer penger på bordet for å hente KBK-spiller

Stian Semb Aasmundsen spilte mot Sogndal ønsket. Det er imidlertid fortsatt en sjanse for at han kan havne i Mjøndalen. Foto: Anders Hoven, Digitalsport

Stian Semb Aasmundsen spilte mot Sogndal ønsket. Det er imidlertid fortsatt en sjanse for at han kan havne i Mjøndalen. Foto: Anders Hoven, Digitalsport

Nye bud kan komme.

DEL

Mjøndalen har i hele vinter vist interesse for Stian Semb Aasmundsen. Midtbanespilleren er på utgående kontrakt. KBK er ikke avvisende til å selge hvis prisen er riktig.

Fredag snakket Stian Semb Aasmundsen med Mjøndalen-trener Vegard Hansen i LSK-Hallen. De to møttes fordi KBK spilte kamp mot Lillestrøm rett før Mjøndalen skulle møte Skeid.

Tidens Krav snakket samtidig med Buskerud-lagets sportssjef Kenneth Karlsen på Romerike. Han anså på mange måter saken for avsluttet med tanke på at KBK flere ganger har avslått bud fra Mjøndalen. Han la imidlertid til at du aldri skal si aldri i fotball.

Torsdag var det Eurosport som snakket med Karlsen. I samme sak er KBKs sportslig leder Kenneth André Leren sitert. Her kommer det fram at det fortsatt er interesse fra den nyopprykkede eliteserieklubben. Det bekrefter Leren også til Tidens Krav i en tekstmelding.

– Vi får se, svarer Leren på spørsmål om han tror noe skjer før overgangsvinduet stenger 1. april.

Til Eurosport sier han følgende:

– Angående en overgang så kommer det litt an på hvor mye Mjøndalen er villige til å betale for en spiller på utgående kontrakt, og hvor grensen vår går for å beholde en spiller på utgående kontrakt.

Hvis Stian Semb Aasmundsen glipper for Kristiansund, er det ikke ventet at ny spiller i samme posisjon blir hentet inn.

KBKs klare prioritering før serien starter er å få på plass en ny spiss. Tidligere Haugesund-spiller Liban Abdi kom til Marbella denne uka og sluttet seg til KBKs treningsleir. Han spilte en halvtime mot Sogndal onsdag, og blir ventelig involvert i kampen mot Dinamo Brest på lørdag også.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags