KBK har avslått to bud på Semb Aasmundsen

Stian Semb Aasmundsen er ettertraktet.

Stian Semb Aasmundsen er ettertraktet. Foto:

Kristiansunds Stian Semb Aasmundsen tiltrekker seg interesse fra gamleklubben Mjøndalen.

DEL

Det er Eurosport og VG som skriver dette.

KBK, med Aasmundsen som fast inventar på midtbanen, hadde en svært god sesong i 2018, og havnet til slutt på femteplass. I år er også Mjøndalen tilbake i det gode selskap i norsk toppfotball, og nå ønsker de å sikre seg 29-åringen igjen.

– Vi vil svært gjerne ha ham. Vi syns Stian Aasmundsen er en veldig interessant spiller. Vi har vært på jakt etter ham i alle år, får jeg si. Vi hadde han her en periode, og vi liker han veldig godt, sier Kenneth Karlsen i Mjøndalen til VG.

Mjøndalens første bud ble avslått, før de nok en gang prøvde seg med et forbedret tilbud. Også det ble avslått. Karlsen sier videre at bruntrøyene ikke har fått noe motbud fra KBK.

Aasmundsen forteller selv til VG at han har fått beskjed om at Kristiansund ikke ønsker å la ham gå. Samtidig er han ærlig på at han kan tenke seg å ikle seg den brune Mjøndalen-drakten igjen - på grunn av måten han ble behandlet på av trener Vegard Hansen og sportssjef Karlsen sist han var i klubben.

– Jeg vil aldri utelukke Mjøndalen. Det skyldes tilliten de tidligere har vist meg. Jeg trives samtidig godt i Kristiansund. Det er en fin klubb med fine folk. Men Østlandet lokker jo alltid, sier Semb Aasmundsen til VG.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags