KBK-gutt scoret da Norge banket Sverige

Oskar Siira Sivertsen (med nummer 11 på brystet, litt til høyre for midten) scoret for Norge. Foto: NFF

Oskar Siira Sivertsen (med nummer 11 på brystet, litt til høyre for midten) scoret for Norge. Foto: NFF

DEL

Tirsdag debuterte KBK-gutten Oskar Siira Sivertsen med flagget på brystet og spilte fra start da Norge G15 møtte Sverige (blågul seier 3-1) i Svolvær tirsdag.

Torsdag scoret han da nordmennene revansjerte det sure tapet og banket svenskene 7–1.

Snaue ti minutter før slutt – på stillingen 5–1 – fikk Sivertsen ballen ute på høyre i en kjapp kontring, avanserte inn i 16-meteren, vendte bort en svenske og brukte utsiden av høyrefoten til å skru ballen rundt keeper og inn i det lengste hjørnet.

– Vi er veldig godt fornøyd. I dag må jeg si at jeg er stolt som trener. Det gutta viser i spill og mentalitet er flott. Vi står fram som lag og scorer noen fantastiske mål. Det var en underholdende kamp, sa landslagstrener Jan Peder Jalland til fotball.no etter kampen.

– Alle gutta gjør en fantastisk jobb i dag. Jeg har store forhåpninger til denne gruppen, og vi skal stille høye krav til dem. Det er flere kjempespennende spillere her som utfolder seg på banen, sa treneren fornøyd.

KBK-gutten Sivertsen har vært sammen med landslaget i Hålogaland siden søndag. Det har vært treningsøkter, møter og sosiale tiltak. Onsdag var det norske laget ute på fisketur og fikk over ti kilo fisk.

– Vi har hatt det helt fantastisk her oppe, sa Jalland.


Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags