Drar i gang sesongen med direktesendt fotballshow fra Braatthallen

Rune Edøy og Lars Helge Høvik vil være tett på KBK også i år.

Rune Edøy og Lars Helge Høvik vil være tett på KBK også i år.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Tidens Krav er tett på KBK og Eliteserien også i år.

DEL

Det starter med direktesendt fotballshow fra Braatthallen lørdag.

KBK venter at over 1.000 supportere vil ta veien til storstua på St. Hanshaugen lørdag kveld. Tidens Krav er på plass og sender i samarbeid med Streambird direkte på tk.no.

Sendingen ledes av Rune Edøy og starter klokka 19.15. Han har med seg ekspertkommentator Lars Helge Høvik i studio. I tillegg vil selvsagt flere gjester dukke opp i sendingen, men det viktigste er selvsagt det som skjer på scenen.

Les også: Bernt Hulsker håper å bli kvitt vonde minner når han skal lede kickoff med KBK

Jamel Rake og Bernt Hulsker fra VGTV leder showet i Braatthallen. Det blir en rekke underholdningsinnslag i løpet av kvelden. Og selvsagt er spillere og trenere på plass for å suge til seg mest mulig energi før det braker løs mandag kveld.

Vålerenga er første motstander for Kristiansund. Rune Edøy og Lars Helge Høvik er som vanlig på plass i bua for formidle det som skjer. På samme måte som i fjor blir det direktesendt web-radio fra alle kampene KBK skal spille i år.

- Vi satser på å sette punktum med cupfinale på Ullevaal 2. desember. Det vil toppe alt, sier en energisk og prateklar Rune Edøy.

I år vil også TK følge 4. divisjon tettere enn tidligere. Utvalgte kamper vil streames med lyd og bilde. I tillegg til Rune Edøy, vil også Tor Helge Solli og Stig Rovik kommentere kamper fra lokalfotballen. Det hele starter med Sunndal-AK fredag 13. april.

Les også: Sunndal får favorittstemplet i 4. divisjon

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags