Bytter kampdato på Brann-KBK

Bismar Gilberto Acosta Evans ble matchvinner med en scoring åtte minutter på overtid da Brann vant 1-0 mot KBK på Brann stadion i fjor.

Bismar Gilberto Acosta Evans ble matchvinner med en scoring åtte minutter på overtid da Brann vant 1-0 mot KBK på Brann stadion i fjor.

Bergenserne skal spille europacup. Det gjør at kampen mot Kristiansund flyttes.

DEL

Ifølge terminlista skal Brann spille hjemme mot KBK søndag 14. juli. Det er siste runde før ferien.

Nå er det klart at kampen flyttes til onsdag 10. april med avspark 18.30.

Brann er kvalifisert for å spille i europaligaen i år. Rødtrøyene skal spille første kvalifiseringsrunde 11. og 18. juli.

For å ha fullt fokus på det som skal skje i Europa, er seriekampen mellom disse datoene flyttet. Fotballforbundet har fra og med i år gitt klubbene en mulighet til å flytte kamper på grunn av deltakelse i Europa. Sånn har det ikke vært tidligere, og ofte har NFF fått kritikk fordi klubber har spilt kamper både torsdag og søndag.

- Vi får to kamper på eget gress med tre dager mellomrom. Det er ikke ideelt på denne tiden av året med tanke på slitasje på banen, men vi mener det tross alt er bedre enn å spille seriekamp mellom de to kampene i Europa, sier Branns mediesjef Gorm Natlandsmyr til Tidens Krav.

Brann spiller hjemme mot Lillestrøm søndag 7. april.

KBK åpner sesongen borte mot Viking 31. mars. Første hjemmekamp er mot Vålerenga helga etter, mens det altså blir kamp mot Brann 10. april før ferden går til Skien og kamp mot Odd 14. april.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags