Åtte turer til Oslo for KBKs andrelag

Fotballforbundet har satt opp avdelingene i 3. divisjon.

DEL

Det er totalt seks avdelinger på nivå fire i norsk herrefotball. Lørdag ble det klart hvem som spiller mot hvem.

Det var ventet at KBK 2, som vant 4. divisjon i år, skulle komme i pulje med lag fra Møre og Romsdal og Trøndelag, men i stedet ble det ei pulje med åtte lag fra Østlandet.

Her er avdeling 1:

Oppsal
Follo
KFUM Oslo 2
Ready
Rilindja
Ullern
Drøbak-Frogn
Lokomotiv Oslo
Herd
Hødd 2
Spjelkavik
Molde 2
Træff
Kristiansund 2

Fotballforbundet har sendt ut en pressemelding hvor de redegjør for hvilke hensyn som tas når det settes opp puljer.

«Regionsligaen består av seks avdelinger med 14 lag i hver.

- Vi har forsøkt å begrense reisebelastningen mest mulig, selv om det ikke var til å unngå at noen klubber får noen lengre reiser. Å sette opp Norsk Tipping-ligaen har vært ekstra utfordrende i år. I Norsk Tipping-ligaen har reisebelastning et større fokus enn i PostNord. Finnmark, Troms og Nordland er utfordrende reisemessig, og Nord-Norge bør kobles mot lag på Østlandet. Det er variasjon på hvilke lag fra Østlandet som reiser nordover, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn, til fotball.no.

- Andre viktige kriterier for oss er en jevn fordeling av 2. og 3. lag og antall nedrykkslag i hver avdeling. Vi ønsker også å legge til rette for flest mulige lokaloppgjør. Geografi, lokale forhold og individuelle behov går ikke alltid opp, men vi har hatt en god dialog og et meget godt samarbeid med Divisjonsforeningen og håper klubbene totalt sett er fornøyd, sier Fisketjønn».

Her ser du alle puljene i 2. divisjon og 3. divisjon

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags