Geir med ny VM-fest på Kontraskjæret

Geir Oterhals i Fotballfesten skal igjen arrangere VM-fest på Kontraskjæret.

Geir Oterhals i Fotballfesten skal igjen arrangere VM-fest på Kontraskjæret. Foto:

Av

Geir Oterhals fra Kristiansund, daglig leder i Fotballfesten, inviterer nok en gang fotballsupporterne til Kontraskjæret i Oslo.

DEL

I sommer er det de norske fotballdamene som skal i aksjon i VM.

Under tidligere fotballmesterskap for menn har Kontraskjæret vært fylt opp med mennesker som har fulgt både VM- og EM-kamper for herrer på storskjerm. Til sommeren vises for første gang et kvinnemesterskap, og det med blant andre det norske landslaget.

– Det blir lik arena som i fjor og vi håper mange vil ta turen for å heie Norge fram til suksess i VM, sier Peter Eikeland i Fotballfesten til Sportsbibelen.

Det er kristiansunderen Geir Oterhals som er daglig leder i Fotballfesten. Kontraskjæret åpnes samme dag som de norske jentene spiller sin første VM-kamp, 8. juni.

– Vi håper på fullt hus når Norge spiller. I tillegg er det flere store fotballnasjoner med, som for eksempel Brasil, England, Spania, Tyskland og USA, sier Eikeland.

Fotball-VM for kvinner spilles fra 7. juni til 7. juli.

Arrangørene har også sikret seg rettigheter til å vise Copa America. Dermed vil det også bli mulighet til å se Lionel Messi, Neymar, James Rodriguez og Luis Suárez på Kontraskjæret denne sommeren.

Kampene vises på en 72 kvadratmeter stor skjerm. Det er plass til 8000 mennesker på Kontraskjæret.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags