Trener knallhardt før storoppgjøret: – Once in a lifetime!

Smørblid: Christian Michelsen gliser – som vanlig – bredt. Han håper alle gleder seg til det som blir en fest for «spillerne på banen, de på benken, gjengen på tribunen og de som ser kampen på tv».

Smørblid: Christian Michelsen gliser – som vanlig – bredt. Han håper alle gleder seg til det som blir en fest for «spillerne på banen, de på benken, gjengen på tribunen og de som ser kampen på tv». Foto:

Christian Michelsen og KBK er tilbake i trening etter sommerferien. Selv om hovedfokuset er på den kommende høstsesongen, forbereder laget seg på oppgjøret mot De røde djevlene.

DEL

Få touch, høyt tempo og mange avslutninger. Det er noe av det vi i Tidens Krav observerer på en av KBKs siste treninger før treningskampen mot Ole Gunnar Solskjærs Manchester United.

– Er det generell trening før høstsesongen, eller er det spesifikt fokus på en motstander som antakelig har litt høyere tempo enn det dere er vant til? spør vi en glisende Christian Michelsen.

– Det er klart det er en stor oppgave vi har foran oss. Og det kan godt tenkes at vi trener litt målrettet for å være best mulig forberedt på det som kommer, svarer han.

KBK trener på KFK-banen, i påvente av det nye kunstgresset som i disse dager legges på Kristiansund Stadion.

Joakim Klæboe holdt treningens siste øvelse, en sprintøvelse hvor spillerne selv bestemte hvor lenge de holdt på.

Joakim Klæboe holdt treningens siste øvelse, en sprintøvelse hvor spillerne selv bestemte hvor lenge de holdt på. Foto:

Største kampen noensinne

Michelsen legger ikke noe imellom når han snakker om den kommende treningskampen.

– Det blir den største motstanderen vi kommer til å spille mot, noensinne. Jeg håper alle gleder seg, det gjør hvert fall vi. Dette blir en fest for spillerne på banen, de på benken, gjengen på tribunen og de som ser kampen hjemmefra. Dette er once in a lifetime, sier Michelsen.

Men han er rask til å understreke at klubben ikke kan fortape seg helt i den kommende treningskampen.

– Et par dager senere er det Vålerenga som er motstander, det er en mye viktigere kamp, sånn sett. Vi må ha to tanker i hodet samtidig, fortsetter han.

Går mot utsolgt

Den siste rapporten er at det er i underkant av 3.000 billetter igjen til den kommende treningskampen. Det betyr at oppgjøret mot Manchester United mest sannsynlig spilles for fulle tribuner på Ullevaal stadion, tirsdag 30. juli.

– Det blir en anledning til å måle krefter med noe av det beste fotballverden har å by på. Det er noe vi gleder oss til, sier Michelsen.

– Kommer du til å gjøre som storlagene gjør i treningskamp og bytte halve laget til pause?

Endelig tropp er ikke tatt ut ennå, så vi får se. Det er mange som har noe å vise fram, så vi skal bruke dagene i forkant av matchen til å få maks ut av alle, så vil vi jo selvfølgelig at så mange som mulig skal få ta turen ut på Ullevaal for å kjenne litt på opplevelsen, svarer han.

Kristoffer Hoven fikk noen gode tips fra Christian Michelsen i knallværet.

Kristoffer Hoven fikk noen gode tips fra Christian Michelsen i knallværet. Foto:

«Fit for fight»

KBK ser tilbake på en vårsesong som har vært preget av skader på sentrale spillere. Nå er de fleste tilbake i full trening. Ifølge fysioterapeut Andrea Betten, er gjengen som trener i bedre form enn tidligere.

– Vi hadde fysiske tester da guttene kom tilbake etter sommerferien. Resultatene var gode, når United står på motsatt banehalvdel, kommer Michelsen til å ha en full tropp å velge av. Foruten Andreas Hopmark, vi tar det litt dag for dag med ham, sier Betten.

Michelsen har også latt seg imponere av spillernes form etter ferien.

– Ja, det var gode resultater på samtlige. De er profesjonelle, og da tar de godt vare på kroppene sine, selv når det er ferie, sier Michelsen.

Andrea Betten sier Michelsen har en bortimot skadefri tropp å rutte med den kommende tiden.

Andrea Betten sier Michelsen har en bortimot skadefri tropp å rutte med den kommende tiden. Foto:

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags