AK snudde kampen og vant

Christoffer Folland scoret mot Vestnes Varfjell.

Christoffer Folland scoret mot Vestnes Varfjell.

Artikkelen er over 1 år gammel

To mål av Christoffer Folland.

DEL

Men det var jestene fra Vestnes som åpnet best. Romsdalingene fikk en kanonåpning på Bruhagen kunstgressbane fredag kveld. Markus Brudeseth satte ballen i mål nesten rett fra avspark. Et innlegg fra siden ble slått videre mot mål på hel volley og ballen dalte ned over keeper Petter Hestvik Sørvik og i mål.

Etter dette tok AK mer og mer over spillet i første omgang. Det var fullt fortjent da Christoffer Folland utlignet midtveis i omgangen.

Hjemmelaget fortsatte å styre kampen, men mot spillets gang var det Vestnes Varfjell som scoret. Vegar Skare headet ballen i mål like før dommer Karl Edvard Brendskag blåste av for pause.

Straffemål

I andre omgang fortsatte AK å ha grep om spillet. Joakim Hoseth utlignet til 2-2 på en nydelig heading etter et innlegg fra Hudaifa Cedra.

Nevnte Hoset var også involvert da AK tok ledelsen. Han fikk tåa på ballen rett foran keeper etter et innlegg fra høyre og sisteskansen klønet det til med å lage straffespark.

Storscorer Christoffer Folland var sikker fra ellevemeteren og satte straffen i mål.

Flere mål ble det ikke på Bruhagen. Averøyingene kunne dermed innkassere sin andre strake trepoenger på hjemmebane. Fredagens kamp ble spilt på Nordmøre fordi Vestnes Varfjell er i full gang med å skifte kunstgress. I stedet for å avlyse kampen ble lagene enig om å spille på Averøya.

Her ser du tabellen i 4. divisjon

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags