Ada Hegerberg med fulltreffer hos Fredrik Skavlan

Ada Stolsmo Hegerberg i tv-studio med Fredrik Skavland.

Ada Stolsmo Hegerberg i tv-studio med Fredrik Skavland. Foto:

Verdens beste fotballspiller, Ada Stolsmo Hegerberg, letter på sløret hos Fredrik Skavlan i helga.

DEL

Her svarer hun delvis på hva som ligger bak hennes nei til landslaget og valg hun har måtte tatt. Valg som har gjort at 23-åringen fra Sunndal i løpet av kort tid denne vinteren har blitt tildelt både Ballon d'Or - som den første kvinne - og den norske gullballen under idrettsgallaen.

Les også: Ada vant gullball på Idrettsgalla

Som TV2 også skriver, har storscoreren i likhet med Norges fotballforbund holdt konfliktens kort tett til brystet, selv om det har vært tydelig fra begge parter at kulturkrasj og sterke personligheter har vært utløsende faktorer.

Ikke fått påvirke

– Greia er at jeg ikke føler jeg har fått påvirke på den måten jeg har ønsket. Det har vært snakk om at jeg vil styre lag og laguttak, men det har aldri vært snakk om å gå så langt. Jeg har følt at jeg har prøvd å bidra på de områdene jeg har noe å bidra med, og det har ikke strukket til. Når jeg ikke kan være meg selv lenger, og ikke bidra med det jeg kan, og blir plassert i det systemet som … jeg føler ikke det passer meg, rett og slett. Sånn kunne det ikke fortsette, sier Hegerberg til Skavland.

– På den måten at de forsøkte å dempe deg? spør programlederen.

– Ja, rett og slett. Jeg har alltid hatt store ambisjoner, også for laget. Og det har på en måte…ikke funket. Det ble et veldig styr, og det skulle jeg veldig gjerne vært foruten, for det er jeg som sitter igjen med konsekvensene til slutt og ikke kan spille på et landslag. Jeg var veldig åpen for en åpen dialog. Jeg var jo veldig ærlig på absolutt alle punkter internt. Jeg har ikke behov for å diskutere mer i media. Men det ble et ekstremt styr. Mitt mål var å fokusere videre. Neste dag, ting. Og det har fungert veldig bra. Den samme stilen kommer jeg til å kjøre videre.

Fulltreffer

For øvrig fikk Ada Hegerberg inn en real fulltreffer etter intervjuet. Det kan du se her.

Intervjuet vises i Skavlan på TV2 Sumo fredag klokka 17.00, og vises igjen på TV2 lørdag klokka 22.30.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags