Ny målrik runde i fotballens 4. divisjon

Bjørnar Bugge spilte for KFK fredag kveld, men maktet ikke å score.

Bjørnar Bugge spilte for KFK fredag kveld, men maktet ikke å score.

Og tap for Averøykameratene og KFK.

DEL

Torsdag kveld dro Dahle til Elnesvågen og sparket i gang høstsesongen for fotballens 4. divisjon for menn. Den kampen vant Dahle overlegent 5-0.

Fredag kveld var flere lag i aksjon. Vi starter med bunnplasserte Averøykameratene. De reiste til Øran stadion for å møte Åndalsnes (9. plass).

Etter 45 minutter var begge lag like gode, eller dårlige. 0-0 til pause altså. Men hjemmelaget ville det annerledes. Ronald Paiva satte inn 1-0, før Åndalsnes' Andreas S. Helle punkterte det hele med 2- og 3-0.

Averøykameratene fikk imidlertid et trøstemål da Christoffer Folland smalt inn kampens siste mål. Men trøst er ikke det samme som poeng i fotballsammenheng. Averøykameratene må bare innse at de ligger desidert sist med kun sju poeng etter 12 spilte kamper.

I Kristiansund tok KFK imot Eide i kampen som ble streamet på tk.no. Også den startet likt som Åndalsnes - Averøykameratene. Litt tafatt, og 0-0 til pause. Det er i hvert fall ikke godt nok for KFK som befinner seg på en 10. plass på tabellen. Eide derimot ligger på 4. plass.

Men målene skulle komme. Og det skulle bli flest Eide-mål. Det sørget nemlig bortelagets Paul André Farstad, Håkon Nordeide Berg, Ole Martin Lyngstad Halås og Idar Vangen Lysgård for.
KFKs eneste mål ble signert Ali Kamal Hassan Khoshnau.

Dermed ligger KFK fremdeles på en 10. plass med 9 poeng.


Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags