Fikk ny jobb i bursdagsgave

Artikkelen er over 5 år gammel

Geir Bakke blir trener i Sarpsborg 08.

DEL

Tidligere i dag trente Molde på Aker stadion. Bakke var ikke til stede på det grønne kunstgresset. Klokka 13.30 skal han bli presentert som ny trener i Sarpsborg 08. Han får med seg Tom Freddy Aune som assistent.

- Jeg er glad for å endelig være en del av denne klubben, sier Bakke til Sarpsborg Arbeiderblad under dagens pressekonferansen.

Og det dagen hvor treneren fyller 45 år.

Geir Bakke startet sin trenerkarriere på toppnivå som assistent for Tom Nordlie i Vålerenga i 1999. Da Nordlie fikk sparken, fortsatte han i Oslo-klubben som assistenttrener og spillerutvikler i flere sesonger. Han var blant annet sentral i trenerteamet da Kjetil Rekdal var sjef på Valle.

Deretter fulgte hovedtrenerjobb i Moss Fotballklubb, før han i august 2008 tok jobben som assistenttrener i Stabæk. I 2012 gikk ferden til Kristiansund. Bakke ledet nordmørsklubben opp i 1. divisjon på første forsøk og ble nummer 1 i KBKs debutsesong på nivå to.

I vinter ble det nytt jobbskifte. Tor Ole Skullerud fikk med seg kompisen Geir Bakke til Molde og i år har duoen ledet MFK til seriegull og plass i cupfinalen.

Geir Bakke er god kamerat med Sarpsborg 08s sportssjef Thomas Berntsen. Som trener regnes Bakke for å være både ung og moderne - og han får de beste skuss fra alle klubbene han har vært i.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags