På forhånd var hjemmelaget Søya/Todalen/KvassUlvungen store favoritter da kommune-kollegene fra Bøfjord kom på besøk. Kampen skulle egentlig gå på Leikarvollen, men der er det ennå ikke baneforhold til ballsparking i 6. divisjon. Dermed ble kampen flyttet til Bordholmen i Todalen, men det er ennå uvisst hvem som på papiret spilte hjemmekamp.

Klassiker

Kampen i Todalen ble en klassiker av et lokaloppgjør med mange mål, stangskudd, omdiskuterte dommeravgjørelser, tøffe dueller, flere gule kort og ikke minst to røde kort. De cirka femti på tribuneplass fikk dramatikken de kom for.

Det var gjestene som tok ledelsen, da Thomas Langholm fikk stjernetreff fra cirka tjue meter og kunne se at ballen føk inn i nettet bak en sjanseløs Fredrick Aalmo i hjemmeburet.

Før målet var det hjemmelaget som hadde det meste av spillet og sjansene, men etter ledermålet falt både tempo og presisjon voldsomt, og flere mål ble det ikke før hvilen.

Avgjorde

Etter pausen kom vertene ut med en helt annen innstilling og utligningen kom raskt. Kenneth Sæterbø fikk stå umarkert på en corner, og headet flott i mål. 2-1 kom da Erling Øie ble spilt gjennom alene med keeper Jens Otnes Madsen. Øie hadde ingen problemer med å sette ballen i mål, mens bøfjordingene ropte forgjeves på offside.

Spikeren i kista ble satt av veteranen Ole Martin Øyen da han knallet til med et kjempeskudd inne i feltet.

Dermed er samarbeidskonstellasjonen Søya, Todalen og Kvass/Ulvingen i teten etter fem strake trepoengere. Bøfjord sliter i motsatt ende av tabellen med sitt ene poeng på de fire første kampene.