Tonje Buvik kom for fire år siden fra Surnadal til Clausenengen. Nå kommer lillesøster Trine etter til Kristiansund for å spille på samarbeidslaget Clausenengen/KHK.

– Det blir tøft å møte Surnadal, sier hun.

– Åpningskampen blir vanskelig, Surnadal blir et av topplagene. Men gjør vi vårt beste og taper, er jeg fornøyd, sier hovedtrener Igor Terzic.

Han er glad det endelig blir samarbeid og felles lag i Kristiansund. Nå stiller Clausenengen/KHK lag i både 3. og 4. divisjon.

– Det mye artigere å gå på trening med så mange flere spillere som møter opp. Det er konkurranse om plassene, og det skjerper oss alle, sier Tonje Buvik.

– Dette er det beste som har hendt håndballen i byen, mener treneren.

Igor Terzic er likevel ikke så opptatt av at laget skal ligge i toppen nå. Han har en langsiktig plan, og ber om tålmodighet.

– Mange av jentene har tidligere spilte mot hverandre Vi trenger derfor tid for å få et samspilt lag. Dette vil gå seg til etter hvert, sier Igor Terzic.

Han tror laget bare blir bedre og bedre utover sesongen, etter hvert som spillerne blir mer trygge på hverandre ute på banen.

– Vi skal trene teknikk og taktikk. I år har vi ingen klare målsetninger for kvinnelaget. Ligger vi midt på tabellen, er vi fornøyde. Det haster ikke å rykke opp, det er bedre å bygge opp en god stall gradvis og over litt tid, mener treneren.