– Slitsomt og beinhardt – men utrolig gøy!

Julie Dalsbotten slenger rundt på brytevenninna Lilly Morken. Jentene har tatt turen fra Kolbotn til Kristiansund for å delta på brytecamp i Braatthallen.

Julie Dalsbotten slenger rundt på brytevenninna Lilly Morken. Jentene har tatt turen fra Kolbotn til Kristiansund for å delta på brytecamp i Braatthallen.

Artikkelen er over 5 år gammel

70 barn og unge fra hele landet med på brytecamp i Braatthallen denne uka.

DEL

For første gang har det denne uken blitt arrangert brytesamling i Kristiansund, hvor ikke bare landslagsutøvere har vært invitert.

– Vi kom på ideen på vei hjem fra et stevne i vinter. Vi ville invitere alle brytere i alderen 8–18 år, og nå har vi jaggu 70 brytere fra hele landet her, sier initiativtaker Eren Gjægtvik.

Campen startet tirsdag, og varer til og med søndag.

– Vi trener to ganger om dagen, og så har vi sosialt samvær om kveldene. Det har vært en kjempesuksess. Vi har allerede spikret datoen for neste år. Dette blir forhåpentligvis en årlig greie, sier Gjægtvik.

– Vi har med oss et knallsterkt trenerteam i søsknene Fritz og Lene Aanes. Fritz er seniorlandslagstrener, og Lene er landets mestvinnende kvinnebryter. Og så har vi Braatthallen. Vi hadde ikke klart å gjennomføre dette uten Braatthallen, sier han.

På campen deltar brytere fra Narvik i nord, til Kristiansand i sør.

Julie Dalsbotten og Lilly Morken hadde tatt turen fra Kolbotn for å delta på camp i Kristiansund.

– Dette er knallbra trening. Det er slitsomt og beinhardt, men samtidig utrolig gøy, sier Dalsbotten.

– Dette er perfekt med tanke på å forberede neste sesong. Vi setter stor pris på å få et slikt samlingstilbud på sommertid, sier Morken.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags