Jobber videre for å bli Norges største og beste klubb

Mange fra KAK var med i KM i Ålesund.

Mange fra KAK var med i KM i Ålesund.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Stor tropp fra KAK var med da Ålesund var vertskap for KM.

DEL

Innsendt bidrag: Lucjan Kwit, Bastian Taknæs, Lars Hermann Lillevevang, Khalill Jimmo og Mohammed Amjaad dro hjem med gull. Hermann Skog Hansen, Olav Skalde, Manaver og Bilal Broz fikk sølv.

Resultatene viser at vi er en klubb som er på vei opp og fram. Vi har som mål om å være størst og best i Norge innen 2020, og med den stammen som vi har nå, så er vi på god vei. Dette skal vi klare.

I helgen så stilte KAK med den største troppen. Det gror svært godt i klubben vår etter at vi nesten startet på null. Nå har vi avdelinger i Eide, Vevang, Batnford og Rensvik i tillegg til vårt hovedkvarter i Kristiansund sentrum.

Vi er ikke redd for å gå nye veier. Det er da vi skaper utvikling. Vi skal vokse på Nordmøre, og setter ingen grenser for hvor vi skal være.

KAK skal være en inkluderende klubb, der alle skal med og ingen skal ekskluderes på grunn av økonomi.

Der det er potensial, og der vi får med samarbeidspartnere, så skal vi tilby bryting i den aktuelle kommunen. Det er mange kommuner på Nordmøre som ikke har bryting, og der de ønsker sporten skal være så er vi åpen for satsing. Vi kan for eksempel ta Smøla. Der er det store oppdrettsselskaper. Kom på banen og vær med som sponsor, så skal vi starte opp med bryting i kommunen.

Dette gjelder også andre kommuner. Det er ikke alle som passer til fotball eller til håndball, og disse faller lett utenfor. Det er viktig med et allsidig tilbud til barn og ungdom som vokser opp, og bryting og turn er den idretten som har den mest allsidige treningen.

Mange har dårlig koordinasjon når de møter på første trening, men etter seks måneder med brytetrening så har de hatt en fantastisk utvikling. Så hvis det er barn og unge som har lyst til å begynne med bryting, så er de hjertelig velkommen til våre avdelinger rundt om.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags