Brøt seg til ungdoms-OL

Karoline Løvik (fra venstre), trener Gabbe Kantor og Karoline Leithe i Polen. Løvik brøt så godt at hun får delta i uingdoms-OL.

Karoline Løvik (fra venstre), trener Gabbe Kantor og Karoline Leithe i Polen. Løvik brøt så godt at hun får delta i uingdoms-OL.

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

KAK-jenta Karoline Løvik er klar for ungdoms-OL.

DEL

3.600 utøvere fra 205 nasjoner reiser til Singapore i august. Løvik fra Frei er blant dem som får være med i historiens første ungdoms-OL.

KAK-jenta ble nummer fem da Europas beste mattekjempere mellom 14 og 18 år konkurrerte i Polen. I utgangspunktet var det bare de to beste fra hver vekt som fikk tur til Singapore, men regelverket i jenteklassene åpnet ikke for mer enn én bryter fra hver nasjon. Dermed var altså femteplass godt nok for Løvik.

Får en del av æren

KAK-trener Gabbe Kantor var på plass da de norske jentene og guttene var i aksjon. Han får en stor del av æren for at KAK har fått fram en rekke gode jentebrytere.

– Gabbe skal ha en stor takk for at jeg har blitt god i bryting, sier Karoline Løvik.

– Jeg var litt nervøs før det begynte, men jeg greide heldigvis å ha fullt fokus på det jeg skulle gjøre, sier Løvik.

Trening, trening og atter trening ligger bak de gode prestasjonene på brytematta.

– Jeg trener hver dag. I helgene er det som regel fire økter når vi ikke har stevner. Ja, jeg har lyst å satse alt for å se hvor god jeg kan bli i bryting.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags