SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Liverpool trenger ikke å vinne

Liverpool og Mohamed Salah vil antakeligvis være fornøyd med uavgjort i Portugal.

Liverpool og Mohamed Salah vil antakeligvis være fornøyd med uavgjort i Portugal. Foto:

Av

Liverpool er favoritter i onsdagens bortekamp mot Porto, men de er nok mest opptatt av ikke å tape.

DEL

MidtukekupongenMidtukekupongen denne uken inneholder to kvartfinaler i Mesterligaen. Porto spiller hjemme mot Liverpool, og i Madrid barker de to økonomiske tungvekterne Real Madrid og PSG sammen. De øvrige ti kampene er 16-delsfinaler i Europaligaen.

Liverpool har møtt Porto fire ganger tidligere, men de har aldri tap mot portugiserne. Begge kampene i Portugal har imidlertid endt uavgjort. Merseyside-klubben har kun vunnet tre av de siste 16 bortekampene i Europa, men de har spilt åtte av dem uavgjort.

Jürgen Klopps menn trenger ikke å vinne denne kampen. De kan avgjøre hjemme på Anfield i returkampen.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 2040.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. FC Porto – Liverpool U (B)

Porto har 8-6-3 mot engelske lag på Estádio do Dragão. Sist de møtte engelsk motstand hjemme banket de Leicester 5–0. Nå venter en tøffere oppgave. Liverpool har aldri tapt mot Porto. Merseyside-laget har to seire hjemme og to uavgjorte borte mot portugiserne.

2. Real Madrid – Paris St. Germain U (HB)

To tungvektere barker sammen i Madrid. Real er ubeseiret i 17 hjemmekamper på rad i Europa. Er det et lag som kan ødelegge den statistikken, så er det PSG. Neymar & Co. har kun tapt én av de siste 15 kampene. Real har kun vunnet fire av de siste åtte ligakampene.

3. Östersund – Arsenal B

Östersund har overrasket positivt i debutsesongen i Europa. De er ubeseiret i sine seks første hjemmekamper. Svenskene drar fordel av kulde og kunstgress. Arsenal tar Europaligaen på alvor. De vet at den kan være sjansen til å spille seg inn i Mesterligaen neste sesong.

4. Borussia Dortmund – Atalanta H (U)

Dortmund står uten seier i de siste åtte kampene i Europa, og de har tapt tre av de siste fire kampene på hjemmebane. Nå er stjernen Marco Reus tilbake. Det er viktig. Atalanta er i bra form. De gikk gjennom gruppespillet ubeseiret. Fire seire og to uavgjorte. Jevnt!

5. Real Sociedad – FC Salzburg H (B)

Real Sociedad er et offensivt lag, men baskerne har trøbbel defensivt. De har tapt fem av sine seks kamper i 2018. Men de har vunnet tolv av 13 hjemmekamper i Europa. Salzburg derimot har vunnet begge sine kamper etter vinterpausen. Østerrikerne kan overraske.

6. Spartak Moskva – Athletic Bilbao H

Spartak knuste Athletics rivaler Sevilla hele 5–1 i gruppespillet. Athletic Bilbao har ikke vunnet siden 7. januar. Baskerne holder ikke samme nivå som for noen sesonger siden, og de har flere tunge fravær i denne kampen. Men de har aldri tapt mot russisk motstand.

7. Nice – Lokomotiv Moskva H (U)

Nice er ikke i form og tapte nylig mot tabelljumbo Metz. Det er vinterpause i Russland. Lokomotiv vil være fornøyd med uavgjort, og de kommer helt sikkert til å legge seg bakpå i denne kampen. Russerne har kun tapt én av de siste åtte bortekampene i Europa.

8. FC København – Atletico Madrid B

FC København gikk videre fra gruppen med et nødskrik. Ståle Solbakken & Co. får en vanskelig oppgave. Atletico viser flott form. De har vunnet de tre siste kampene i ligaen, og ligger på annenplass i La Liga. Spanjolene er en av favorittene til å vinne Europaligaen.

9. Celtic – Zenit St. Petersburg B (U)

Celtic har en enorm støtte av fansen på hjemmebane, men det hjalp ikke i Mesterligaen. De tapte nemlig alle tre hjemmekampene i gruppespillet. De skal få kjørt seg mot russiske Zenit som scoret 17 mål i gruppespillet. Zenit er ubeseiret i syv UEFA-cup-kamper.

10. Lyon – Villarreal H

Lyon har tapt tre Ligue 1-kamper siden de slo PSG. Formen til Villarreal er ikke stort bedre. De tapte overraskende mot Alaves i helgen. Det var det andre tapet på rad etter at Cédric Bakambu forlot klubben i januar. Skadelisten til spanjolene er lang. Hjemmeseier?

11. Napoli – RB Leipzig H

Napoli har vunnet de fem siste kampene, og utfordrer Juventus om ligagullet i Serie A denne sesongen. De kan komme til å hvile spillere. Leipzig er nummer to i Bundesliga, og har vunnet de tre siste kampene sine. Tapte to av tre bortekamper i gruppespillet.

12. Steaua Bucuresti – Lazio B

Offensivt er Lazio sterke når det fungerer for laget, men det gjorde det ikke mot Napoli i helgen. Da tapte de 1–4. Steaua på sin side er ubeseiret i de to siste kampene etter vinterpausen. De har kun vunnet én av de fem siste hjemmekampene i Europa. Stoler på Lazio!