SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Krasjlander etter sjokkseier i cupen

Nottingham Forest og Ben Brereton sendte Arsenal ut av FA-cupen sist helg, men denne helgen kommer de ettertrykkelig ned på jorden, tror vår oddstipper.

Nottingham Forest og Ben Brereton sendte Arsenal ut av FA-cupen sist helg, men denne helgen kommer de ettertrykkelig ned på jorden, tror vår oddstipper. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Aston Villa setter høytflyvende Nottingham Forest-spillere på plass.

DEL

OddstipsLørdagens oddsprogram domineres av kamper fra de britiske øyene. Det spilles blant annet kamper i Premier League, Mesterskapserien, League One og League Two, i tillegg er det full rulle i Skottland. Det er også åpningshelg i håndball-VM for herrer, og Bundesligaen er tilbake på oddsprogrammet etter vinterpausen.

Lørdagens singeltips: Nå løsner det for Watford

Lørdagskupongen: Endelig opptur for Newcastle?

Søndagskupongen: Liverpool kan slå City

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Nottingham Forest - Aston Villa B

Engelsk, Mesterskapserien.  Det har vært en begivenhetsrik uke på City Ground. Den startet med sjokkseieren mot Arsenal i FA-cupen. Nottingham Forest slo Arsene Wengers menn 4-2 hjemme i Robin Hood-byen.

Nå avsluttes uken med at klubben har fått ny manager. Den tidligere Middlesbrough-sjefen Aitor Karanka skal forsøke å gjenreise den falmede storklubben. Spanjolen vet hva som skal til for å rykke opp med et lag, men Forest-laget han har overtatt holder ikke samme nivå som Boro-laget han ledet til Premier League i 2016.

Forest har en del talentfulle unge spillere, og det viste de i forrige uke, men de må skjerpe seg defensivt. Det vet Karanka, og jeg tror han vil konsentere seg mer om det defensive enn forgjengeren, Mark Warburton.

Karanka får en tøff debut som manager i Forest. Villa har vunnet de to siste kampene på en overbevisende måte, og har begynt å ligne den opprykkskandidaten de var spådd å bli før sesongen. De slo først Middlesbrough borte og på hjemmebane banket de Bristol City hele 5-0.

Villa har et overkommelig kampprogram fremover, og det har manager Steve Bruce tenkt å utnytte til fulle. De vil etablere seg blant de seks beste lagene i Mesterskapserien, og kjempe om annenplassen som gir direkte opprykk.

Selv om de gikk på et overraskende tap i FA-cupen mot Peterborough, så har det kommet positive nyheter fra Birmingham denne uken.

John Terry, Andre Green og Keinan Davis, som alle har vært skadet, vil være tilbake på banen denne helgen. Det gir Steve Bruce flere alternativer, selv om Scott Hogan og Tommy Elphick var gode i forrige ligakamp.

En spiller som har vært i kjempeform for Villa er Robert Snodgrass. Han har scoret i de to siste kampene, og han har totalt fem mål denne sesongen.

Sjekk lørdagens singeltips:

Nå løsner det for Watford 

Forest står uten seier i de fem siste kampene, og de har kun én seier på de åtte siste matchene. Selv om de slo Arsenal forrige helg, så stoler jeg ikke på dem.

Jeg tror de får det tøft mot et Villa-lag som viser fremgang. Lørdagens kamp blir en krasjlanding for høytflyvende Forest-spillere, tror jeg.

Det er flere grunner til det:

  • Forest har sluppet inn 1,62 mål i snitt per kamp, og det er det femte dårligste snittet i Mesterskapserien.
  • Nottingham er også det laget som har tatt minst poeng i Mesterskapserien i løpet av de siste åtte ligakampene
  • Villa har sluppet inn mindre enn ett mål i snitt per kamp, og det gjør dem til et av de beste defensive lagene i ligaen.

Aitor Karanka vil antakeligvis stille med omtrent samme lag som slo Arsenal sist helg. Joe Worrell er suspendert.

Villa stiller sannsynligvis med samme lag som knuste Bristol City. John Terry vil trolig være den eneste endringer, tipper jeg.

Aston Villa har kun tapt én av de siste ti kampene mot Forest.  jeg tror de vinner lørdagens kamp. 2,30 i odds er greit, og jeg klinker til med 250 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 1825.

Her er vårt singeltips lørdag 13. januar:

Nottingham Forest - Aston Villa 2,75 - 2,95 - 2,30 B

Total odds: 2,30