SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Buklanding for Norge

Maren Mjelde og de norske fotballjentene fikk en pangstart i VM med 3-0 seier mot Nigeria.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Maren Mjelde og de norske fotballjentene fikk en pangstart i VM med 3-0 seier mot Nigeria. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Norge tok en flott 3-0 seier mot Nigeria i sin åpningskamp i fotball-VM. I kveld venter betydelig tøffere motstand mot Frankrike.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel VM: Buklanding for Norge

Oddssingel VM: Pangodds på Nigeria

Oddssingel La Liga-playoff: Malaga tar første skritt på veien tilbake til La Liga

V4/V5 ØvrevollÅrets første galopplunsj på Øvrevoll

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Supertrekning: Norsk Tipping trekker 24 millionpremier

Vikinglotto:

Det er ikke veldig mange spilobjekter på onsdagens langoddsprogram, men samtidig er det flere høyinteressante kamper. Norges kvinnelandslag skal opp mot vertsnasjonen Frankrike i sin andre kamp, og det er også en meget spennende kamp mellom Spania og Tyskland. I tillegg møtes Nigeria og Sør-Korea i Norges gruppe.Det er playoff i Spania hvor Deportivo La Coruna tar imot Malaga hjemme på Riazor, og natt til torsdag er det klart for den syvende og avgjørende finalekampen i Stanley Cup-sluttspillet i NHL.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Frankrike - Norge pause/fulltid dobbel U/H 1,90 (spillestopp kl 20.55)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Frankrike bød opp til fest i VM-premieren mot Sør-Korea og vant meget overbevisende 4-0. Vertsnasjonen er blant favorittene til å gå hele veien, men samtidig har de ikke kommet lenger enn til semifinale i noe mesterskap enda. Det vrimler av klassespillere i det franske laget og det ser veldig bra ut.

Norge tok en på papiret overbevisende 3-0 seier mot Nigeria i sin åpningskamp. Men det skal sies at Nigeria slett ikke var ufarlige og de kunne utmerket godt ha tatt ledelsen. Norge gjorde uansett en bra kamp og er i rute til avansement. Kvalifiserte seg som kjent til VM-sluttspillet på bekostning av Nederland etter å ha vunnet den avgjørende hjemmekampen, men det skal sies at Norge var under massivt press i den kampen.

Frankrike er som ventet store favoritter i kveldens kamp og selv om Norge vant 3-0 i sin åpningskamp blir dette en helt annen kamp. Norge kommer til å få kjørt seg. 1,35 på fransk seier er dog ikke noe å hige etter.

Pause/fulltiddobbelen H/H er senket fra 2,00 til 1,90, likevel fremstår det som det beste spiller i kveldens kamp.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!