Trivelig konsert i Aure

Artikkelen er over 17 år gammel

Aurgjeldingene gikk ikke mann av huse da Aure Songlag inviterte til konsert lørdag kveld. Men de som la turen til gymnastikksalen ved Aure barne- og ungdomsskole, rundt 50 i tallet, fikk en trivelig musikalsk hyggestund.

DEL
På konserten deltok også Hemne og Vinje Songlag og Alexej Kourbanov, organist i Aure. Og sammen bidro aktørene til en både variert og fin musikalsk opplevelse. Aure Songlag er ikke av de største korene når det gjelder medlemmer, men sanggleden er til stede til fulle. Koret presenterte et både variert og fint program, og skal vi dømme etter applausen fra tilhørerne falt i alle fall korets presentasjon av "Lørdagskvelds-potpurri" i smak.

Alexej Korbanov hadde to avdelinger der han spilte flygel. Den russisk-fødte organisten sørget for et både variert og nydelig musikalsk program, og hans ferdigheter ved flygelet er imponerende.

Hemne og Vinje Songlag har et medlemstall omtrent på nivå med Aure Songlag. Også koret fra Vinjeøra presenterte et program som egentlig fortjente et større publikum enn det som møtte fram lørdag kveld. Blant annet framførte koret flere svenske folkeviser som fikk vel fortjent applaus. Etter endt konsert benyttet Aure Songlag og Hemne og Vinje Songlag lørdagskvelden til sosialt samvær, der Aure Songlag inviterte sine gjester fra Hemne til middag og trivelig samvær på Aure Gjestegård.

Aud Vikan, leder i Aure Songlag, var fornøyd med oppslutningen fra bygdafolket i Aure.

- Husk at konserten ble arrangert en lørdag kveld. Da har mange andre gjøremål, så vi er godt fornøyd sier Aud Vikan. I kveld starter for øvrig Aure Songlag forberedelsene til den tradisjonelle førjulskonserten i Aure kirke.

Artikkeltags