Sprudlende Larsen i Surnadal

Marit Larsen, hennes band og åtte strykere fra TrondheimSolistene ga surnadalingene en knallkonsert torsdag kveld.

Marit Larsen, hennes band og åtte strykere fra TrondheimSolistene ga surnadalingene en knallkonsert torsdag kveld.

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Det nye lyd- og lysanlegget i Surnadal kulturhus kunne ikke fått en bedre start enn en fantastisk konsert med Marit Larsen og TrondheimSolistene.

DEL

Bedre sammensetning enn Marit Larsen, hennes band og åtte strykere fra TrondheimSolistene må man lete lenge etter. En fullsatt sal i Storstuå på Skei var fra seg av glede etter konserten torsdag kveld, første konsert på en hektisk turne for aktørene.

Det var utelukkende låter fra Larsen på programmet, og samtlige satt som et skudd sammen med trøndersolistene. Ikke rart at publikum ville ha mer!

– Vi har samarbeidet litt før, og det har gitt mersmak. Vi synes alle dette er utrolig moro, sier Larsen til Tidens Krav.

Torsdag kveld fikk fra første stund kjemperespons fra de tre hundre i salen.

– Anders og Steinar Larsen er jo oppvokst bare to hundre meter fra kulturhuset, så jeg tenkte mitt da jeg hørte det var utsolgt. Jeg får håpe noen kom for å høre meg også, spøkte Larsen ved konsertens start.

Topplyd

Og de fleste var nok kommet for nettopp henne, og de fikk valuta for inngangsbilletten. I tillegg til de mange flotte Larsen-låtene er nemlig lydanlegget på kulturhuset i Surnadal helt topp!

– Det er som natt og dag. Ryktet begynte å spre seg om at det var dårlig anlegg i Surnadal. Nå er dere kvitt det problemet. Anlegget er knall, sier Steinar Larsen.

Han og TrondheimSolistene har lagt bak seg en svært hektisk periode, med flere store konserter og plateinnspilling. Og nå altså turne sammen med Marit Larsen.

Artikkeltags