Den første Christiansund Rock Fest gikk av stabelen i Festiviteten lørdag. Initiativtaker Trond Ulseth er godt fornøyd med det meste av det som skjedde, men må bare erkjenne at arrangementet vil gå med et underskudd – trolig i størrelsesorden 50.000 kroner.

– Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra publikum og bandene som spilte. Men det burde vært dobbelt så mange i salen. Da skulle vi gått i balanse, sier Ulseth.

Blir ikke den siste

Nye tilbud trenger tid på å bli innarbeidet. Det er Ulseth klar over. Derfor er han også tydelig på at rockefesten lørdag ikke vil bli den siste.

– Vi har gjort mange nyttige erfaringer. Vi kom sent i gang med planleggingen, også i forholdet til sponsorer. Kanskje var vi heller ikke heldige med headlineren. At Åge Sten Nilsen spiller for 25 kroner i Braatthallen senere i måneden. var vi ikke klar over da han ble booket. Vi har fått signaler som tyder på at det har påvirket publikumsoppslutningen.

Finner på noe

Christiansund Rock Club er ingen rik klubb. Ledelsen er nødt til å finne på noe for å dekke underskuddet. Trond Ulseth er sikker på at de skal greie det.

– Vi er bra kjerne, men skulle gjerne fordelt oppgavene på flere. Nå må vi ut og snakke med folk for å få vite mer om hvordan de likte festen. Vi har kanskje satt sammen bandlista litt feil, og vi må vurdere tidspunktet. Tidligere på året er flere band på farten, og da er det lettere å få flere til å stikke innom. Samtidig må vi passe oss så vi ikke kolliderer med andre.

– Festiviteten funker?

– Ja og nei. Det er et flott bygg, men akustisk så som så. Og kanskje litt for stort for oss. Publikum forsvinner fort ut i gangene og foajeen.