Imponerende Donna

Knut Marius Djupvik gjorde en meget god innsats som Ryktebørsen i «Donna Bacalao». (Foto: Bjørn Hansen)

Knut Marius Djupvik gjorde en meget god innsats som Ryktebørsen i «Donna Bacalao». (Foto: Bjørn Hansen)

Artikkelen er over 5 år gammel

Relanseringen av «Donna Bacalao» er blitt en suksess! Det hersker det ingen tvil om etter en strålende premiere på Vikaneset torsdag kveld.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Med ett års opphold, mange nye solister, trøblete vær i innspurten og regn gjennom nesten hele forestillingen i går, var det mye som kunne tyde på at klippfiskmusikalen skulle få sitt å slite med.

- Den beste

Derfor var det ekstra artig å kunne konstatere at premieren i går ble svært bra. Jeg har sett fem-seks forestillinger av «Donna Bacalao» tidligere, og mener bestemt at denne er den beste.

Med nye solister har forestillingen fått en ny snert. Brødrene Knut Marius og Hallvar Djupvik (henholdsvis Ryktebørsen og Klæppfesk-Olsen) klarte seg strålende. Marius Roth Christensen sang overbevisende som Kristiansundskongen, og Solveig Andsnes var en helstøpt donna.

Men først og fremst var premieren preget av et herlig driv. Kor, orkester, kulisser, lyssetting og koreografi spilte på lag på en måte som vi kanskje aldri før har opplevd på Vikaneset.

Enig?

Var du der? Fortell oss hva du mener om årets «Donna Bacalao» i kommentarfeltet under, og om du er enig i at dette er den beste oppsetningen av «Donna Bacalao».

Fredag og lørdag er det nye forestillinger.

En mer utfyllende anmeldelse finner du i papirutgaven av Tidens Krav lørdag.

Artikkeltags