Lørdag 7. februar har Operaen i Kristiansund vært så heldige å få både Jaa9 & OnklP og Admiral P til konsert i Festiviteten. De vil gjøre hver sine konsertsett, respektive med sine DJs.

- Selv om opera er i fokus under neste års operafestuker ønsker Operaen i Kristiansund å gi publikum et bredt og variert tilbud. Vi har stor tro på at dette vil treffe et ungt publikum og ser fram til å rydde salen for stoler og invitere til en heftig kveld med noen av Norges mest aktuelle artister, sier sjefsprodusent Britt Westavik.

- Her er alle fra 12- 100 år velkommen. Vi er sikre på at billetter til denne konserten blir å finne under mange juletrær på Nordmøre i år, sier Westavik.

Hyperaktuelle

OnklP er i høst aktuell med “De fjerne Slektningene”, men skal over nyttår igang igjen med Jaa9 & OnklP, med ny single, album og turné.

Pål Tøien ( OnklP ) er for tiden aktuell med den kritikerroste singlen “Styggen på ryggen” fra albumet Slekta II, som han har gitt ut med “De fjerne slektningene”. Låta har fått massiv oppmerksomhet, terningkast seks og forsidesak i VG, samt gjort OnklP til genierklært tekstforfatter, rikskjendis og hele Norges favorittrapper. Han er også aktuell som deltaker i programmet “Hver gang vi møtes” på TV2 fra januar.

Admiral P er en av Norges mest streamede artister på Spotify de siste par årene. Han gjør reggae på norsk, etter eget utsagn, for å gi det norske folket noe de har altfor lite av. Han har hatt et utall hits de siste årene, I 2012 kom “snakke litt”, I fjor “Kallenavn” med over 20 millioner streams på Spotify, I sommer kom “Engel” hvor Nico D bidro sterkt, og høsten 2014 er han å høre på radiokanalene med singelen “Allergi”, som er nest siste single før hans solodebut som albumartist den 24. november.