Terningen har blitt kastet til seks av flere aviser til julekonserten som Hanne Krogh og tenorene Marius Roth Christensen, Nils Harald Sødal og Thomas Ruud nå turnerer landet med.

Publikum i en nesten fullsatt Stangvik kirke ga minst like gode karakter. Stående trampeklapp viste at artistene innfridde forventningene. Gåsehud-faktoren var til stede fra første stund.

Høydepunktene sto i kø, fra start til mål. Alt etter smak og behag, fikk publikum det de kom for; aldeles praktfull sang, kor i kjempeslag (bestående av Koriosa, Tormod og Tordenskjold ledet av dirigent Elin Persson) og tenorer som er i absolutt nasjonal toppklasse.

– Jeg føler meg heldig som får oppleve dette, en perfekt julegave til meg selv, sa Hanne Krogh for å beskrive sine tenorer.

Konserten er ikke så ulik den som nordmøringer fikk oppleve i Kirkelandet kirke i fjor. Men det er langt fra noen grunn til ikke å få med seg konserten i år også.

En liten oppfordring til koret: Dere synger så praktfullt at det er ingen grunn til å være så alvorsom. Smil!, for det gjør publikum av glede over prestasjonen.

Med nesten 500 på benkeradene i Stangvik kirke, bør i alle fall kristiansunderne fylle kirken lørdag kveld. De som prioriterer noe annet, går glipp av en STOR opplevelse.