Gå til sidens hovedinnhold

Gåsehud med Hanne og tenorene

Artikkelen er over 9 år gammel

Hanne Krogh og hennes tre tenorer fylte Stangvik kirke i uværet fredag kveld. Lørdag er det Kristiansund som står for tur.

Terningen har blitt kastet til seks av flere aviser til julekonserten som Hanne Krogh og tenorene Marius Roth Christensen, Nils Harald Sødal og Thomas Ruud nå turnerer landet med.

Publikum i en nesten fullsatt Stangvik kirke ga minst like gode karakter. Stående trampeklapp viste at artistene innfridde forventningene. Gåsehud-faktoren var til stede fra første stund.

Høydepunktene sto i kø, fra start til mål. Alt etter smak og behag, fikk publikum det de kom for; aldeles praktfull sang, kor i kjempeslag (bestående av Koriosa, Tormod og Tordenskjold ledet av dirigent Elin Persson) og tenorer som er i absolutt nasjonal toppklasse.

– Jeg føler meg heldig som får oppleve dette, en perfekt julegave til meg selv, sa Hanne Krogh for å beskrive sine tenorer.

Konserten er ikke så ulik den som nordmøringer fikk oppleve i Kirkelandet kirke i fjor. Men det er langt fra noen grunn til ikke å få med seg konserten i år også.

En liten oppfordring til koret: Dere synger så praktfullt at det er ingen grunn til å være så alvorsom. Smil!, for det gjør publikum av glede over prestasjonen.

Med nesten 500 på benkeradene i Stangvik kirke, bør i alle fall kristiansunderne fylle kirken lørdag kveld. De som prioriterer noe annet, går glipp av en STOR opplevelse.