Aurerevyens nye forestilling #bom ble slett ikke noe bomskudd.

Publikum i kultursalen kunne glede seg over en rekke herlige parodier, mye flott sang og musikk, finurlige filmsnutter, morsomme figurer og skråblikk på lokalsamfunnet. Revyen var akkurat så lokal som en lokalrevy bør være, med parodier på både ordfører Ingunn Golmen og deler av kommunestyret. Andre lokale personligheter fikk også sine minutter i rampelyset, til glede for publikum i salen - og for dem selv.

Den bortimot to timer lange forestillingen inneholdt også mange gode innslag som man slett ikke er avhengig av å kjenne auresamfunnet for å le av. Løgndetektorroboten og den blodtørstige Pål Påte er noen eksempler på dette. Her var det gode tekster, og knallbra prestert fra scenen.

Kulturpris

Revygjengen i Aure har holdt det gående i 20 år, og i februar fikk de Aure kommunes kulturpris. Hele 55 personer er involvert i årets forestilling, og rundt 20 av aktørene var i sving på scenen.

I en fartsfylt forestilling, fikk de latteren til å runge i kultursalen. Åpningsnummeret, der en ny helautomatisk maskin (eller var den egentlig det?) på venterommet hos legen skaper problemer for pasientene, var knakende god. Revygjengen hadde også laget sin egen versjon av det noe heseblesende Kongebesøket i mai, og dette var et av revyens store høydepunkt.

Revysjef Mari-Karin Lesund var storfornøyd etter premieren.

- Det var så artig å stå på scenen i kveld! Publlikum var fantastisk, og vi gleder oss til fortsettelsen.

PS: Vil du se årets aurerevy bør du være rask. Det er nemlig svært få billetter ledig til de siste fire forestillingene.

Sjekk hva som ellers skjer i helga her.