For andre år på rad besøker Hanne Krogh, Nils Harald Sødal, Thomas Ruud og Marius Root Christensen Kristiansund med sin julekonsert.

Kirkelandet kirke var fylt til randen av et forventningsfullt publikum, som enkelt lot seg trollbinde av vakker sang, varme historier, ja totalt sett, god julestemning.

Konsertens høydepunkt var så absolutt tenorenes framføring av "O helga natt". Den måtte bare komme, og litt overraskende som en trio. Vi vet den kan være stor med en tenor. Med tre var den noe av det beste vi har hørt.

Programmet ellers besto av både tradisjonelle julesanger og sanger som er blitt en del av julen på grunn av sitt innhold.

Mens de tre herrene sto for konsertens største sangprestasjoner, ivaretok Hanne Krogh julens budskap, nestekjærlighet og godhet gjennom små historier og enklere toner som "Det lyser i stille grender", "Sonjas sang til julestjernen" og biter fra Alf Prøysens rikholdige produksjon.

De lokale korene Koriosa og Tordenskjold songlag utgjorde en solid gruppe på 50 sangere som bidro både på egenhånd og i samspill med frontfigurene.

Skurrende lyd ødela litt her og der, men alt i alt var dette en konsert som legger seg tett oppunder det vi kan kalle en perfekt julekonsert.