De har øvd hver for seg en stund. Hovedrolleinnehaverne på dialoger, tekster og duetter. Prosjektkoret på sine innslag, og Kristiansund Sinfonietta og band på sitt.

Presis klokka 18.00 kunne operasjef Line Lønning Andresen ønske en spent gjeng velkommen, og ikke mange minuttene etter hevet dirigent Kjell Seim taktstokken. Første låt, som selvfølgelig heter «Flamme» slik som musikalen, fylte rommet.

Hege Heggem (19) tar en pause fra Trøndertun folkehøyskole for å spille hovedrollen Cecilie Grip, mens Malvin Nøsen pendler fra Fræna og Molde hvor han går sisteåret på musikklinja. Begge har hatt store roller i lokale oppsettinger tidligere, men gleder seg til verdenspremiere 30. oktober i Festiviteten.

Flott stykke

– Det blir helt sikkert et flott stykke, sier Hege. Hun spiller dansetalentet Cecilie som kommer inn på danseskole i New York.

– Og da begynner elendigheten for meg, spøker Malvin Nøsen som spiller den forelskede Jon David Korsholm.

Cecilie har hatt et godt øye til Jon David, som hun møter på Kvikken, og søt musikk oppstår.

De to kjenner seg igjen i tematikken.

Typisk 80-talls pop

– Det er jo ungdommer og forelskelse, så det er vi ikke ukjent med, sier Malvin som i likhet med hovedrollekarakteren nok har klimpret og komponert egne låter på gitar.

– Det er mye å lære, men vi begynner å få taket på dialogene, sier Malvin.

– Og sangene er typisk 80-talls pop. Vi har et par, tre fine duetter, sier Hege.

Både Cecilie og Jon David setter karrieren først.

– Hvordan det går til slutt, kan vi ikke røpe. Men det blir en del dramatikk, og mye flott musikk og dans på scenen. Det kan vi love, sier Hege.