Dette må du få med deg i helga

Helene Bøksle gjester Kristiansund lørdag.

Helene Bøksle gjester Kristiansund lørdag.

Artikkelen er over 5 år gammel

Stor musikkhelg på Nordmøre.

DEL

Har du fortsatt ikke lagt noen planer for helga? Eller har du et eget arrangement du ønsker å fronte? Da kan du benytte deg av linken nederst i saken.

Utfra arrangementene som er lagt inn i kalenderen vår, ser dette ut til å bli ei stor helg for musikkinteresserte. På små og store scener er musikere klare til innsats.

Det begynner allerede i kveld, fredag, med brødrene Larsen og Trondheimsolistene i Surnadal kulturhus. Gutta på golvet spiller i Fasting Kjeller'n i Kristiansund.

Jubileum

Lørdag er utstillingen #mittkristiansund åpen i Folkets hus. Ta turen, se og lær om byutvikling.

Biblioteket i Kristiansund inviterer til lesestund for barn i alderen 3–6 år. Noen meter lengre bort i gata ligger Caroline kino, og mange barn, og voksne, synes nok filmen "Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama" vil være god lørdagsunderholdning. Den vises også i Aure Arena lørdag ettemiddag.

Nordlandet kirke fyller 100 år i år, og i den anledning inviteres det til konsert med Ynglingeforeningens musikkorps og Helene Bøksle, lørdag kveld. Torsdag la Bøksle ut ei melding på sin facebook-siden om at hun gleder seg til å komme til byen.

- Gleder meg utrolig masse til å reise til Kristiansund til helgen!

Det er klart for konsert med Ynglingeforeninges Musikkkorps i Norlandet Kirke!

Sist gang vi møttes lekte vi sammen i Terrecina i Italia og det var en fantastisk opplevelse. Nå møter orkesteret meg på hjemmebane- og jeg håper alle dere som er i nærheten av vakre Kristiansund vil komme å høre på!

Rock

Mens Bøksle og Ynglingen underholder folk i Kristiansund, står Dracula Untold på scenen i Aure Arena, og Christiansund Rock Fest kjøres i gang i Festiviteten i Kristiansund.

Christiansund Rock Club inviterer til en hardtslående aften med Åge Steen Nilsens Ammunition, Blodsmak, Terror/Semper Fi og Pole Position. Christiansund Rock Fest har en egen avdeling for de under 18 år.

På Øra kafé spiller Sol i skuggeskog, på Tingvoll Brygga er Døde Menn i aksjon, Petter Bjørnbakk og Øystein Megård spiller på Rallarn Pub og scene, mens Fish & Chips band spiller opp i Fasting Kjeller'n.

Med andre ord, ei variert musikkhelg på Nordmøre.

Flere arrangementer finner du her.

Artikkeltags