- At deltakerne har hjerter av gull er det ingen tvil om, men hvor mye gull kan de løfte?

Det var utfordringen Bård Ylvisåker, Vegard Ylvisåker og Carl Fredrik Hellevang-Larssen fikk før den siste og avgjørende runden i Gullsjansen på TVNorge-programmet I kveld med Ylvis Live.

Trioen har gjennom hele høsten konkurrert i forskjellige oppgaver, og premien var å få navnet sitt på plassen foran det nye kommunehuset på Bruhagen i Averøy. Før tirsdagens sending var stillingen 2-2-2 mellom dem, altså dødt løp.

Måtte tippe vekt

Gullpress var oppgaven - vanligvis kjent som benkpress.

Først måtte deltakerne tippe hvor mye de klarte å løfte én gang. Klarte de ikke løftet, var det ikke mulighet for å løfte en lettere vekt etterpå. For som konkurransevert Magnus Devold sa;

- Tar du munnen for full, blir gullvekten null.

Langt navn

Bård Ylvisåker var først ut, og løftet greit 60 kg.

Bror Vegard klarte 65 kg, mens Calle Hellevang-Larsen presset 70 kg.

Dermed var det Hellevang-Larssen som vant tirsdagens konkurranse, og hele Gullsjansen sammenlagt. Plassen foran kommunehuset i Averøy får altså det omfattende navnet «Carl Fredrik Hellevang-Larsens Plass».

Inviterte Calle til Averøy

Averøy-ordfører Ann-Kristin Sørvik var invitert til programmet for å dele ut prisen. Hun ble spurt om det er plass til det lange navnet.

- Vi må nå prøve, svarte Sørvik.

- Men det krever litt, du må pusse plassen og komme og stelle den, sa Sørvik med adresse til Carl Fredrik Hellevang-Larsen, også kjent som Calle.