I fjor vant hun og Olaf Tufte heder, ære og ei kubjelle under drengatlon på Dyregoddagane på Batnfjordsøra. Nå seiler hun opp som en av de store favorittene til å vinne både hus og bil i årets utgave av reality- programmet «Farmen».

– Kubjella henger på hedersplassen på veggen, sier Magnhild til Tidens Krav.

Les også: Tufte og Vik slo til i Gjemnes

Romsdalsjenta er nettopp kommet tilbake fra Gran Canari etter ei ukes ferietur sammen med andre Farmen-deltakere, og hun gruer seg litt til å se fortsettelsen på søndag.

– Det er nå det strammer seg til. Nå blir deltakerne enda mer på vakt, ja, nesten paranoide, sier Magnhild.

Råsterk jente

Jenta beviste i fjor at hun er råsterk. Sammen med OL-roer Olaf Tufte slo hun ut alle andre lagene i drengatlon. Hun spratt over høyballer, monterte motorsag på rekordtid, trillet traktordekk og klatret i tau bedre enn alle andre. Dessuten er hun bonde i Innfjorden, og dette til sammen gjør at hun er en av de største favorittene til å vinne hele TV-konkurransen.

– He, he, jeg sier ingenting. For oss som deltar er det imidlertid veldig spennende å se hva TV2 viser. Vi aner jo ikke hvordan vi blir framstilt, sier hun, og tenker spesielt på feiden mellom Frank Ole Anniksdal og Finn Olav Odde.

– Frank er trivelig

– Det er uforståelig at Frank har fått så mye pepper. Han er tvert imot trivelig og omtenksom, og har en herlig sans for humor. Ja, han sier mye rart, men han lager show. Også Olav Harald Ulstein, som i det siste har fått mye kjeft, er en glimrende kar. Finn Olav kan for måten han blir tatt på selv. Det er alltid Finn Olav som har fasiten, derfor har han fått noen imot seg, forteller Magnhild.

Hun synes derimot ikke det er grei oppførsel å skjelle ut folk.

– Når det gjelder meg selv, så er jeg rimelig trygg på at det ikke dukker opp noe jeg ikke kan stå for. Jeg synes selv jeg var av de mest positive.