Det utsagnet må kalles en sterk underdrivelse.

– Jeg har hørt flere konserter med Come Shine, men aldri så fantastisk som dette, avslørte en publikummer etter halvannen times drømmereise i alt fra jazz standardlåter til pop, country og soul i ny innpakning.

Glisene satt utpå både band og publikum mens de fire foran spredte lyset i oktoberkvelden.

Fra «I'll be seeing you» i starten til «Somewhere» på tampen nøt vi hvert sekund.

Og applausen framkalte to ekstranummer, for ifølge vokalist Live Maria Roggen var de ikke så tungbedte.

Vakre «Over the rainbow» smeltet om mulig hjertene enda mer, mens Kurt Weills «September Song» overgikk alle tidligere versjoner jeg har hørt av denne fantastiske låten.

«Willow Weep» og Otis Reddings perle «Dock of the Bay» var to nye låter, også for bandet.

En anmelder har engang sagt at Live Maria Roggen får kjente låter til å høres ut som om du hører dem for aller første gang.

Vi skjønner hva han mente. Standardlåter som «In a sentimental mood», «Come rain or come shine», «Wonderful World», «Autumn Leaves» og «The man comes around» blir malt ut med en helt ny palett når Come Shine tar i dem.

Her var det spennvidde, som i «Autumn leaves» som startet på originalspråket fransk, men endte som en militant absurd vals. Come Shine slutter aldri å overraske.

De fire er sterke individualister som evner å leke seg sammen, og Håkon Mjåset Johansen på perkusjon og Erlend Skomsvoll på klaver er fantastiske musikalske guider.

– Her får dere Duke Ellington, Led Zeppelin og Otis Redding i skjønn forening, oppsummerte Roggen halvveis i konserten.

Det fikk vi!