Sovnet inn med familien rundt seg

Arne Roksvåg døde mandag. Dette bildet ble tatt da han - sammen med familien - fikk se Champion leauge-kampen  mellom Manchester United og Barcelona fra tribunen på Old Trafford i midten av april.

Arne Roksvåg døde mandag. Dette bildet ble tatt da han - sammen med familien - fikk se Champion leauge-kampen mellom Manchester United og Barcelona fra tribunen på Old Trafford i midten av april.

Artikkelen er over 1 år gammel

Arne Roksvåg døde mandag, etter lang tids sykdom.

DEL

Det var aldri noen hemmelighet at Arne Roksvåg måtte forlate verden tidligere enn mange andre. Han var åpen om kreftsykdommen og delte sin historie blant annet med Tidens Krav sine lesere.

På ettermiddagen mandag 2. pinsedag var det slutt. Med storfamilien rundt seg, slik han ønsket, sovnet han stille og smertefri inn.

Han har satt dype spor etter seg, noe som kommer til uttrykk i sosiale medier, der hundrevis av personer har sendt en hilsen i kjærlighet til familien, og til organisasjonen Gode Verdier, som han brant veldig for.

- Det er fint å se. Ingen har blitt uberørt etter å ha møtt Arne, sier Thomas Thormodsen i Gode Verdier.

Les mer om Arne Roksvåg her: Har kronisk kreftsykdom: – Jeg har mye å gjøre!

Roksvåg er mest kjent for sin profesjon, nemlig å lage mat. Han bygde opp restaurant- og matfag på Kristiansund videregående skole og han etablerte flere restaurantkonsept i Kristiansund. Den siste var Bryggekanten Brasserie.

De siste årene viet han mye av tiden sin på Gode Verdier - en organisasjon som hjelper svakere stilte mennesker.

- Vi var firesammen om å stifte Gode Verdier. Men Arne var en skikkelig pådriver. Han snakket om foreningen over alt hvor han var. Om det var på skitur i fjellet eller på jobb. Slik rekrutterte han gode krefter som både givere og hjelpere. Han gjorde en formidabel jobb, sier Thormodsen.

Han forsikrer om at foreningen skal fortsette i Arne Roksvågs gode ånd.

- Han så det gode i alle mennesker og han var med på møte i Gode verdier til det aller siste. Sist nå i helga faktisk. Han hadde store tanker og var en pådriver for å hjelpe svakere stilte mennesker i lokalsamfunnet, sier Thormodsen.

Her kan du lese flere saker Tidens Krav har skrevet om Arne Roksvåg:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken