Solskjær er under press etter en rekke svake resultater. Den siste måneden har United tapt hjemme mot begge sine argeste rivaler Liverpool (0-5) og Manchester City (0-2).

De rødkledde har kun vunnet én av sine seks siste Premier League-kamper. Klubben er nede på 6.-plass og ni poeng bak tabelltopp Chelsea.

Woodward uttalte seg onsdag da United la fram regnskapstall for første kvartal av 2021/22-sesongen.

– Disse økonomiske resultatene viser vår motstandsdyktighet i en pandemi. Suksess på banen har topp prioritet. Manageren, spillerne og alle i klubben er fast bestemt på å oppnå målet, sa klubbdirektøren.

Ved utgangen av året skal Woodward etter planen gi seg som Solskjærs øverste sjef. Han blir sett på som en av kristiansunderens største støttespillere.

Lønnsnivået i United har økt med 23 prosent, og i pund tilsvarer det 16,6 millioner (196 millioner kroner). I sommer ble Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho og Raphaël Varane hentet til klubben.

Omsetningen spratt opp til 126,5 millioner pund (1,5 milliard kroner). Det er en økning på 16,1 prosent og skyldes først og fremst at publikum er tilbake på Old Trafford.