Gå til sidens hovedinnhold

Solskjær kritisk til spillerne: – Vi bør la dommerne være i fred

Ole Gunnar Solskjær likte ikke at Manchester United- og Chelsea-spillere samlet seg rundt dommer Stuart Attwell da han skulle sjekke VAR-skjermen søndag.

Den mest omdiskuterte situasjonen fra helgens Premier League-runde var utvilsomt situasjonen der Chelseas Callum Hudson-Odoi handset i eget felt i duell mot Uniteds Mason Greenwood.

Dommer Attwell havnet i en vanskelig situasjon, men endte med ikke å dømme straffe. Solskjær var etter kampen krystallklar på at han mente det var en feil avgjørelse. Men han synes ikke spillerne burde forstyrre dommeren, slik blant andre Hudson-Odoi gjorde da Attwell skulle studere handssituasjonen på nytt.

– Jeg mener at dommerne har en vanskelig nok jobb fra før, uten det ekstra presset. Så vi burde bare la ham være og gi ham muligheten til å ta så mange gode avgjørelser som mulig, sa Solskjær på pressekonferansen foran onsdagens bortekamp mot Crystal Palace.

Kampen mot Chelsea endte 0-0, og Solskjær har uttalt at United tapte to poeng på at de ikke fikk straffespark. Det ville han ikke snakke mer om tirsdag.

– Det er en tilbakelagt episode, og man beveger seg videre. Vi vet at presset er tøft (for dommerne), og vi ser mot neste kamp.

Solskjær har fire spillere på skadelista for bortekampen mot Palace. Han håper at Edinson Cavani kan rekke oppgjøret.

– Edinson trente i dag. La oss håpe at han ikke får noen reaksjon på det, og at han kan reise med troppen, sa nordmannen.

Paul Pogba, Juan Mata og Phil Jones er utelukket til kampen i London.

Kommentarer til denne saken