Solskjær har signert kontrakt med KBK

Noah Solskjær under treningskampen mellom KBK og Manchester United på Ullevaal stadion 30. juli 2019.

Noah Solskjær under treningskampen mellom KBK og Manchester United på Ullevaal stadion 30. juli 2019. Foto:

Noah Solskjær (20) har skrevet under på en profesjonell kontrakt med Kristiansund Ballklubb.

DEL

«Vi er stolte over kunne inngå profesjonell kontrakt på ett år med nok en lokal unggutt i Noah Solskjær», skriver KBK på sine nettsider.

Solskjær fikk sin første kamp for A-laget i treningskampen mot Manchester United i fjor sommer, hvor hans far som kjent er manager.

Siden den gang har han trent jevnlig med førstelaget til KBK, samtidig som han spilte kamper for KBK 2 gjennom høsten.

Sportslig leder Kenneth A. Leren i KBK sier til klubbens nettsider at Solskjær har gjennom treninger nå i sommer vist tegn på at han kan utvikle seg ytterligere og forsvare en plass i førstelagstroppen.

– Noah er en intelligent fotballspiller som kan bekle flere roller i midtbaneleddet, han har en god venstrefot, er plasseringssterk og har den spesielle evnen at han er dyktig til å lese spillet og være ett og to trekk foran motstanderen, sier Leren.

Ole Gunnar Solskjærs eldste sønn har vært en del av Neas-akademiet siden 2014, og spilte til sammen 30 rekrutt- og juniorkamper for KBK i 2019.

– Jeg gleder meg til å være en del av dette laget. Det er en veldig fin spillergruppe. Nå blir det artig å trene sammen med guttene hver dag, og jeg håper på å få spille noen kamper, sier Noah Solskjær til KBKs nettsider.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken