Etter to års pause, var det nok en gang duket for at Smølabonan og nordmøringene skulle samles i Kristiansund. Denne gangen mer klar enn noensinne, og i tillegg 40-årsjubileum for Smøla Janitsjar og 20-årsjubileum for Smølabonan.

«Lokalavisen» har skuffet på alle plan med dekning av begivenhetene denne helga. Alt TK klarer å få til er noen bilder i forbindelse med forberedelser i Braatthallen og 14 bilder fra Vågen på lørdag.

Her legger en haug med musikanter ned masse tid og forberedelser for å lage en stor konsert i Nordmøres storstue. Store deler av det Smøla har å by på, lines opp på rekke og rad med selvproduserte lokale produkter.

Hvor er dekningen fra lokalavisen? Hvor er kulturjournalisten som kan dekke konserten i Braatthallen? Og kanskje til og med driste seg til en anmeldelse? Hvor er journalisten som kunne laget side opp og side ned, klikksaker og mer til? Hvor er journalisten som kunne laget to større portrettintervjuer med de to prisvinnerne, som på hver sin måte har bidratt mye i Smøla-samfunnet?

Jeg synes ikke lokalavisen vår er veldig på hugget med å dekke distriktet sånn til vanlig, men når dere får servert SÅ mye potensielt stoff på en og samme plass uten reisevei?? Ja, da burde dere jaggu kjenne deres besøkelsestid!

Hilsen skuffet smølaværing som gjennom helga oppdaterte TK for å se etter nye saker om helga.

Bildeserie

Smølabonan lar seg ikke stoppe av været