Det er foretatt en virksomhetsoverdragelse hvor dagens Ramvik AS overtar Snøhetta Data AS sin virksomhet. Ramvik AS skifter da navn til Snøhetta Data AS.

Dette skriver selskapet i en pressemelding.

Overdragelsen har sammenheng med at gründer og eier Thor Arne Rambek i Ramvik AS har solgt sine aksjer til Snøhetta Regnskap AS.

Hovedkontor i Kristiansund

Snøhetta Data ble etablert i 2016 og var fram til i dag eid av Ramvik AS og Snøhetta Regnskap. Bedriften har avdelinger på Otta og på Vinstra i Gudbrandsdalen. Disse går nå inn i nye Snøhetta Data AS slik at datafirmaet vil totalt ha tre avdelinger, inkludert hovedkontoret i Kristiansund.

– På denne måten vil vi samle kompetansen i firmaet og betjene datakunder både på Nordvestlandet og i Gudbrandsdalen, sier konsernsjef Paul Ulheim i Snøhetta Regnskap, som ikke legger skjul på at det er mange fordeler med å ha et eget dataselskap når man er blitt stor på regnskapstjenester.

Ramvik AS ble etablert på Nordmøre så tidlig som i 1995 og daglig leder Håkon Solli har vært ansatt siden 2001. Solli, som har vært daglig leder i både Snøhetta Data og i Ramvik, ser nå fram til å kunne presentere tjenester og varer under en felles profilering.

– Våre kunder i Ramvik AS vil ikke merke særlige endringer foruten det nye navnet og profileringen. Vi vil fortsette å ha den høye servicegraden og hjelpe kundene som før, sier Håkon Solli, som fortsetter som daglig leder i nye Snøhetta Data.