Gå til sidens hovedinnhold

Skal dele ut 50 sesongkort

KBK ønsker søknader fra dem som mener de fortjener å se klubben spille i Eliteserien, men som ikke har kjøpt seg sesongkort.

– Vi ønsker å ta et samfunnsansvar. Vi vet at ikke alle har anledning til å kjøpe et sesongkort. Sammen med gode samarbeidspartnere skal vi nå dele ut 25 sesongkort med to seter til hver, sier Karoline Almvik i KBK.

Det betyr at 50 seter er satt av til dem som mener de fortjener en plass. KBK ønsker at lag, foreninger aller andre skal sende en søknad om hvorfor nettopp DE fortjener en plass.

– Her kan i utgangspunktet alle søke, men vi vil i stor grad vektlegge vanskeligstilte, organisasjoner som hjelper personer med å få en bedre hverdag, lag og organisasjoner som ønsker å verdsette ildsjeler, sykehjem på hele Nordmøre, stiftelser og andre som jobber for at pasienter og pårørende skal få bedre livskvalitet, personer som trenger glede i livet og så videre, sier Almvik.

Søknadsfristen er satt til 15. mars. Etter den tid vil KBK gå gjennom søknadene og bestemme hvem som fortjener et sete på Kristiansund stadion i år. De heldige vil bli kontaktet.

Kommentarer til denne saken