Gå til sidens hovedinnhold

Sewe Maskin med agentur på Norcar: – Gleder meg til å fronte disse maskinene

Sewe Maskin AS har fått agenturet på Norcar og er dermed ny norsk importør av de finskproduserte minilasterne.

Sewe Maskin AS med hovedkontor i Surnadal har fått agenturet på Norcar og er ny norsk importør av de finskproduserte minilasterne. Sewe Maskin vil videreføre dagens forhandlernettverk og skal være tett på markedet.

De lover god oppfølging av alle eksisterende og framtidige Norcar-kunder, skriver bedriften i en pressemelding fredag.

– Norcar har et sterkt fotfeste i Norge og jeg gleder meg til å fronte disse fantastiske maskinene framover. I samarbeid med allerede eksisterende forhandlere, i hovedsak Eiksenter-kjeden, ønsker vi å bygge videre på det gode fundamentet de allerede har lagt for Norcar. Både våre eksisterende og nye kunder kan være trygge på at vi skal ta Norcar videre og sørge for førsteklasses service og deletilgang, sier daglig leder/salgssjef Torstein Hamnes.

Sewe Maskin har allerede maskiner og redskaper på lager, og har opprettet gode rutiner for å håndtere reservedeler og reklamasjoner.

– Vi jobber nå tett med fabrikken for å opprette et solid delelager i Midt-Norge som kan forsyne hele landet, forsikrer Hamnes.

Norcar leverer minilastere med løftekapasitet fra 750 kg til over 1500 kilo og motoreffekter fra 20 hestekrefter til 49,6 hestekrefter. Maskinene kan leveres i ulike konfigurasjoner og med en rekke tilleggsutstyr, alt etter kundens behov.

– Vi har også et bredt utvalg av redskaper tilpasset Norcar. Dette er alt fra skuffer, pallegafler, fôrhåndteringsredskaper til hydraulisk drevne snøfresere, jord- og stubbfreser og klippe, feie, pusse- og graveaggregater, sier Hamnes.

Kommentarer til denne saken