Gå til sidens hovedinnhold

Setter opp drosje i stedet for buss

Det blir «drosje for buss» for reisende på Milnbergan.

Mellom Milnbergan på Gomalandet og Kristiansund sentrum blir det «drosje for buss» fra og med fredag 16. oktober. Det opplyser Møre og Romsdal fylkeskommune på sine nettsider.

Dette vil si at man reiser med drosje til vanlig busstakst, som betyr 37 kroner for voksne og 19 kroner for barn/honnør.

Man må bestille reisen senest én time før man skal reise. Bestillingen skjer via nettsiden til Fram eller ved å ringe Fram kundesenter på telefon 71280100.

Tilbudet er en del av Fram Flexx-ordningen, og er en utvidelse av eksisterende tilbud mellom Skorpa/Meløya og Kristiansund sentrum, opplyser fylkeskommunen.

Transporten går med drosje. Drosjen kjører til faste tider fra Skorpa/Meløya og Milnbergan til Kristiansund sentrum og til faste tider tilbake, men kjører bare om noen har bestilt.

«Det går drosje en gang i timen mellom klokken 09.00 og 16.15 på hverdager og mellom 10.00 og 14.15 på lørdager. Vil du reise fra Skorpa/Meløya, møter du opp bussholdeplassen og blir hentet av drosjen der. På Milnbergan møter du også på bussholdeplassen. I sentrum kan du be om å bli plukket opp på Alti Storkaia, Kristiansund sjukehus eller på Trafikkterminalen», skriver Møre og Romsdal fylkeskommune.

Les også

Nå åpnes Kranaveien igjen – snart bytter bussene rute

Kommentarer til denne saken