Gå til sidens hovedinnhold

Seniorene inntar golfparken

Artikkelen er over 1 år gammel

Søndag 2. august er det klart for en av de aller største golfturneringene som noengang har blitt arrangert på Surnadal Golfpark.

Det skriver Surnadal Golfklubb i en pressemelding.

– Surnadal Golfklubb har for første gang fått tildelt en runde i den nasjonale turneringsprogrammet Sissener Classic Tour, som er en turnering i regi av Norsk Seniorgolf – det vil si golfspillere som er 50 år eller eldre, skriver Knut Haugen i golfklubben i pressemeldingen.

Norsk Seniorgolf er en stor og aktiv organisasjon, med turneringer over hele landet gjennom sommersesongen. Tilsvarende turneringer spilles også i Kristiansund og Åndalsnes nå i august.

– Som arrangør vil vi i Surnadal Golfklubb selvfølgelig gjøre så godt vi kan for å få til et bra arrangement for alle deltakere, og i disse dager forbereder både banemannskapet og arrangementskomiteen for øvrig innrykk søndag morgen og gjennomføring av selve turneringen. Surnadal Golfpark har nå en standard som er bedre enn noen gang, og både bunkere, rough, fairwayer og greener blir nå denne uka finpusset for søndagens turnering. Banemannskapet fortjener mye ros for kjempebra jobb for å få banen i en så god stand som den er nå – og dette har vi også fått bekreftet gjennom tilbakemeldinger fra gjestespillere i løpet av sommeren. Vi får ofte høre at Surnadal Golfpark er absolutt på høyde med de aller beste i Midt-Norge, noe vi selvfølgelig setterpris på, skriver Haugen.

Tirsdag morgen er det registrert 48 påmeldte, med deltakere fra følgende klubber: Kristiansund og omegn GK, Byneset GK, Trondheim GK, Molde GK, Tingvoll GK, Hauger GK, Giske GK, Ålesund GK og arrangørklubben Surnadal GK.

Turneringen starter søndag med shotgun-start, som betyr at spillerne fordeles på hvert hull og starter samtidig.

– Resultatene vil foreligge kort tid etter at alle spillere har kommet i mål, skriver Haugen.

Kommentarer til denne saken