Kampen mellom KFK/CFK og Sunndal fikk en målrik start. Allerede etter ti minutters spill tok hjemmelaget ledelsen etter scoring av Ask Fiske-Nygaard. Men det tok kun fem minutter før lagene var like langt igjen. Petter Melkild scoret for gjestene og etter 15 minutter sto det 1-1 på Kristiansund Stadion.

Og med snaut ti minutter igjen av første omgang hadde gjestene fra Sunndal snudd kampen da Markus Hammerbekk Lewis satte inn 1-2 etter 36 minutters spill. Men nå var det KFK/CFKs tur til å utligne.

Ali Hamondi scoret omgangens fjerde mål kun to minutter før pause.

Og Hamondi var ikke ferdig for dagen med den scoringen. Etter litt over en halvtimes spill av annen omgang, sendte han KFK/CFK i ledelsen med sitt andre mål for dagen. Og seieren ble sikret da Jan Roger Angvik scoret på overtid og fastsatte sluttresultatet til 4-2.

Surt tap for Eide

I Eide tok Eide og Omegn FK imot Åndalsnes. Og etter en målløs førsteomgang tok hjemmelaget ledelsen tidlig i andre omgang. Junior Mutua Kitonyi satte inn 1-0 kun fire minutter etter pause. Men gjestene fra Åndalsnes slo tilbake og snudde kampen til 1-2 etter scoringer i det 54. og 77. minutt i andre omgang.

Poengtap for serielederen

I Vestnes så serieleder Tomrefjord ut til å ta sesongens sjette seier på like mange kamper. Gjestene ledet 1-0 mot Vestnes Varfjell helt mot slutten av kampen, men med fem minutter igjen scoret Svein Erik Lange Male for hjemmelaget og sørget for ett poeng for Vestnes Varfjell og poengtap for første gang denne sesongen for Tomrefjord.